sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

MorpheMe July

Sain jo aikoja sitten käsiini ensimmäisen MorpheMe-pussukkani, mutta vasta nyt saan sisältöä tänne teille avattua. Jos MorpheMe on sinulle täysin uppo-outo asia niin kyseessä on kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi, joka sisältää nimensäkin mukaisesti Morphen siveltimiä. Hintaa pussukalle kuukaudessa tulee $19,99 + postikulut $4,99 eli tämän hetkisen kurssin mukaan postikuluineen n. 21,50€. Pussukka sisältää joka kuukausi 3-8 sivellintä, joiden arvo ylittää $30. Voit tilata pussukan itsellesi kuukausittaiselle tilauksella, jonka voit missä vaiheessa tahansa katkaista, tai vaihtoehtoina on myös 6kk ja 12kk tilausjaksot. Jos huomaat seuraavassa kuussa tulevan siveltimiä, joista et niin välitä niin voit tilauksen katkaisun lisäksi myös vaihtaa sivellinsetin johonkin muuhun omien sivujesi kautta. Jokaisesta katkottomasta tilauskuukaudesta saat myös itsellesi pisteitä, joilla voit "ostaa" muutamia lueteltuja tuotteita sivulta. Pisteitä kertyy myös jokaisesta sinun kauttasi liittyneestä kaverista; jos siis kiinnostuit pussukasta niin olisin erittäin kiitollinen mikäli liittyisit mukaan minun linkkini kautta täältä - sinä itsekin hyödyt tästä diilistä ylimääräisellä siveltimellä ;)


Mutta sitten siihen varsinaiseen asiaan eli mitä pussukka sisälsikään:


Heinäkuun pussukka sisälsikin useamman siveltimen, minkä lisäksi sain ylimääräisen sivellintimen - tilatessa kun käytin bloggaajakollegan linkkiä liittyäkseni :)


Varsinaiset pussukan sisältämät siveltimet olivat:
E27 Pro Round Blender ($6,99 eli n. 6€)
M168 Precise Bullet Crease ($2,99 eli n. 2,60€)
M170-2 Oval Taklon Lip ($2,99 eli n. 2,60€)
M173 Mini Buffer ($4,99 eli n. 4,30€)
M207 Sable Angle Liner ($2,99 eli n. 2,60€)
M250-2 Detail Liner ($2,49 eli n. 2,15€)
M331 Jumbo Crease ($3,99 eli n. 3,45€)
M411 Pro Firm Blending Crease ($5,99 eli n. 5,15€)

Varsinaisen setin lisäksi sain mukaan myös yhden ylimääräisen siveltimen:
E22 Pointed Blending Brush ($6,99 eli n. 6€)

Eli löytyi siveltimiä luomivärin levitykseen ja häivytykseen, rajausten, kulmien ja huulimeikin tekoon.


Aivan kaikki siveltimistä eivät todennäköisesti omaan käyttööni jää, mutta ehdoton enemmistö kuitenkin. Ensifiilikset boxista olivat oikein positiiviset ja odottelenkin innolla jo elokuun pussin saapumista.


Onko MorpheMe sinulle tuttu?

16 kommenttia:

 1. Ei ole, mutta Morphelta löytyy pari ihan mun lemppari sivellintä.

  VastaaPoista
 2. Siis wau! En oo ikinä kuullutkaan tämmösestä😱 Itse vielä rakastan morphen siveltimiä, pakko tutustua tähän paremminkin😍

  VastaaPoista
 3. Ei ole lainkaan tuttu, mutta onhan nuo tosi edukkaita nuo siveltimet. Kivaa uutta viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi mielenkiintoinen pussukka, saa itse tavallaan päättää mitä tahtoo saada, eikä tarvitse maksaa turhista siveltimistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä tosiaan tuo, että pystyy etukäteen tutustumaan sisältöön ja päättämään haluaako sen vai pistääkö vaihtoon :)

   Poista
 5. Tiesin tästä "pussukasta" mutta ajattelin tän olevan paaljoon kalliimpi!

  VastaaPoista
 6. Tuo E27 on mun ultimate must have sivellin ylimmäisten häivytyssävyjen häivyttämiseen! Aivan paras ja näitä täytyisi hommata ainakin pari lisää. Tää kuukausiboksi on kyllä mun korviin kaikista mielenkiintoisin!

  VastaaPoista
 7. Tässä oli tosi kivoja siveltimiä, lähes kaikki jäi omaan käyttöön ja osa noussut suosikiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tässä juuri mieleen etten olekaan syyskuun pussukasta vielä postannut, hmm.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat