keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Ibuki Beauty Sleeping Mask

Satuin bongaamaan melko hyvään hintaan Shiseidon yönaamion, josta olin aikaisemmin lueskellut Jonnan kokemuksia, ja koska yönaamioita ei pahemmin jemmoista sattunut löytymään niin ei kai sitä muuta syytä sitten tilaukselle tarvitakaan ;D


Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask ei valitettavasti enää elevenin valikoimiin kuulu, mutta tätä näyttäisi Sokokselta löytyvän pienemmässä koossa (54,90€/30ml)  mikäli postaukseni perusteella kovasti tuotteesta kiinnostut.


Naamiota on tarkoitettu käytettäväksi tarvittaessa esimerkiksi pari kertaa viikossa ja tämä käytetään oman ihonhoitorutiinisi päälle, kuten yönaamioista onkin jo tutuksi tullut eikä siis huuhdella pois vaan jätetään vaikuttamaan yön yli.

Mitä tämä sitten tekee? Tehostaa ihon uusiutumista yön aikana, kosteuttaa, silottaa ja tasoittaa ihoa. Tuotetta voi käyttää myös silmänympärysiholle, josta tämä lupaa hävittää myös tummuutta.


Tuote on geelimäistä sisältäen vitamiinikapseleita, jotka levitettäessä rikkoutuessaan maksimoivat ihon kuulautta. Tuoksua kuvataan rentouttavaksi ja siten myös unensaantia helpottavaksi.


Itse kuvaisin tuoksun hieman parfyymiseksi ja hyvin selektiivisen kosmetiikan tuoksuksi - erittäin miellyttävä. Geelimäinen koostumus tuntuu myös miellyttävältä iholla ja tätä myös riittää hyvin pieni määrä levitettäväksi niin kasvojen kuin kaulan ja decolteenkin alueelle.


En tiedä onko vaikutus psykologinen, mutta aamulla iho todellakin näyttää kuulaammalta ja tuntuu miellyttävän pehmeältä.


Tämä taitaa olla ensikosketukseni Shiseidon ihonhoitotuotteisiin ja täytyy sanoa, että varsin mallikkaasti alkoi :)


Käytätkö sinä yönaamioita vai koetko ne turhakkeiksi?2 kommenttia:

  1. Tämä on vissiin se Shiseidon tuote, jonka joskus Jonnankin blogista bongailin ja jonne tekisi mieli uida pulikoida <3 Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat