sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Pressattua glitteriä

Olette jo ehkä huomanneet, että olen aikalailla kaiken kimaltavan ja kauniin perään, joten ei liene yllätys, että silmäni alkoivat loistaa kun huomasin thebos:n valikoimiin tulleen OPV Beautyn glittereitä.


Sain valita itselleni testiin tuotteita ja pähkäilin pitkään mitä kaikkea haluaisin, tuolla kun olisi niin ihania highlightereita ja huulituotteitakin ollut, mutta ajattelin pysyttäytyä tällä kertaa siinä mihin ensimmäisenä silmäni iskin eli pressatuissa glittereissä.


Itse päädyin tähän nelikkoon:
Guppy
Impression
Hot Miss
Love Lock


Kannattaa muistaa mistä on kyse; pressatusta glitteristä eikä luomiväristä. Itse jostain kumman syystä kuvittelin näiden olevan hieman Urban Decayn Moondustin kaltaisia - mitä nämä eivät siis ole. Ensimmäinen swatchaus oli siis hieman pettymys:


Yllä olevaan kuvaan olen siis pyyhkäissyt glittereitä vaahtomuovisella applikaattorilla puhtaalle iholle - luomivärinpohjustajan kanssa lopputulos oli aivan vastaavanlainen.

Onneksi olin kuitenkin juuri tilannut eleveniltä NYX:n Glitter Primerin, joka pääsikin sitten heti testiin:


Vasemmalla siis puhtaalla iholla ja oikealla alle on laitettu primer - ero on aivan valtaisa!


Mitään hentoista ja huomaamatonta näillä ei saa aikaiseksi vaan nämä glitterpommit ovat ehdottomasti niille bilehileille ketkä haluavat kuulua ja näkyä ;D

Hintaa luomiväreillä on 12,90€ ja nämä ovat yksittäisissä pannuissa eli vaativat erillisen säilytyspaikan - kannattaa siis samalla tilaukseen esim. OPV:n oma tyhjä luomiväripaletti (24,90€) mikäli sinulta ei valmiiksi kotoa jonkinlaista säilytysjärjestelmää löydy. Tosin eihän kukaan kiellä noissa mukana tulevissa muoveissakaan säilyttämästä. :)


Vaikka tuote ei ollut ihan sitä mitä odotin ja kuvittelin niin eivät nämä missään nimessä ole pettymys - pitäähän sitä jokaiselta naiselta löytyä hieman glitteriä, jolla hullutella ;D En ole vielä ehtinyt kovinkaan paljoa näillä leikkiä (eivät edes minulla sovi ihan arkimeikkiin :D), mutta odotan innolla kun pääsen jonkin tummemman juhlameikin tekemään ja tuomaan ripauksen kimallusta meikkiin näiden avulla ;)


Mikä sinun suhteesi glitteriin on? :D


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

6 kommenttia:

  1. Erikoisia! Mulla tuollaisia ei tule kyllä käytettyä mutta hyvä tietää että tuon NYXin jutun kanssa toimivat :)

    VastaaPoista
  2. Varmasti upeita glitterprimerin kanssa käytettynä. Itse voisin juuri yläluomella käyttää, jos haluan räväyttää. :)

    VastaaPoista
  3. Glitteriä ei ole elämässä koskaan liikaa :) Näillähän loihtisi, vaikka mitä :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat