sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Shimmering Eye Color

elevenin tilaukseen lähti mukaan voidemainen Shiseidon luomiväri lähinnä sen vuoksi, että kahden tuotteen ostosta sai GWP-lahjan ja olin jo päättänyt haluta tuon yönaamion itselleni :D Voidemaisten luomivärien suhteen itselläni on hieman vaihteleva suhde, kaikki kun eivät paikoillaan tahdo pysyä edes huolellisesta pohjustuksesta huolimatta.. Päätin nyt kuitenkin ottaa riskin ja testata kuin Shiseido tästä suoriutuisi..
Itsehän tuotteesta maksoin alle 10€, koska satuin sen alennuksesta bongaamaan - ihan vain testimielessä en ehkä 30€ olisi tuotteesta lähtenyt maksamaan :D

Tylsästi suurimmassa osassa väreistä ei ole nimiä vain pelkkä numerokoodi, itselleni lähti tilaukseen kaunis vaaleansininen BL215.


Luomivärille luvataan paitsi helppokäyttöisyyttä niin myös kestävyyttä; jopa 16h.


Sävyltään tämä on todella kaunis ja helppo käyttää; suosittelen sormella levittämistä, itse en ainakaan siveltimellä oikein kunnolla saanut tuotetta levitettyä.


Itse käytän aina luomivärinpohjustajaa luomivärien alla - myös voidemaisten - koska ilman sitä kaikki alkavat jossain vaiheessa pakkautumaan kohti luomivakoa. Pohjustajan kanssa tämä kesti tuon luvatun 16h erittäin kauniina luomilla eli mielestäni toteutti hyvin lupauksensa.


Käytätkö sinä voidemaisia luomivärejä?

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis sävy :). Minulla ei taida olla yhtään voidemaista luomiväriä... Pitää varmaan hankkia joku voidemainen luomiväri testiin, niin tietäisi sopisiko ne minun käyttööni :).

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Perhosia & merenneitoja

Sain pari ihastuttavaa juttua tyttöselle testiin Seiklus :lta (verkkokauppa toimii Facebookissa), joista toisen jo jemistin oman käyttööni ...

Luetuimmat