perjantai 7. heinäkuuta 2017

Bette Box Heinäkuu 2017

Tässä kuussa en boxin sisällöstä spoilaantunut kuin yhden tuotteen verran, joka sivuillakin paljastettiin.. Boxi olisi ollut jo eilen haettavissa, mutta sain sen vasta tänään napattua itselleni mukaan:


Heinäkuun teemana boxissa on festarit - itse jätän tänäkin vuonna festarit väliin, mutta onneksi tuotteet soveltuvat hyvin muuhunkin kuin festarikäyttöön ;)


Ja tuon paperin lävitse olikin nähtävissä jotain tuikitarpeellista festareille - ja muutoinkin kesään, jos se nyt tänne suvaitsee saapua.. Mutta katsellaan taas tuota sisältöä tuttuun tapaan siinä järjestyksessä kuin se korttiinkin oli painettu:

"Puhdasta kosteutta ihollesi hetkessä.
Pidä ihosi kosteutettuna, myös kiireessä. Luonnollisen puhdas pohjoinen lähdevesi sekä runsaasti mineraaleja sisältävä pohjoisen koivunmahla ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja antavat välitöntä raikkautta iltapäivän kuivan tuntuiselle iholle. Suihkeen innovatiivinen koostumus takaa tehokkaan kosteutuksen, joka ei vaikuta meikkiiisi – ja hehkusi säilyy iltaan saakka."
Tämähän on juurikin se tuote, joka paljastettiin boxin sisällöstä etukäteen ja olin tästä kovasti innoissani, koska olen jo pullollisen aiemmin ehtinyt käyttää.

Garnier Skin Active Micellar (ovh 3,95€/125ml)
"Misellejä sisältävä Micellar -puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Helppo ja miellyttävä tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho kasvojen eri alueilta (kasvot, silmät, huulet) ilman huuhtelua. Tuloksena miellyttävän puhdas iho. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii normaalille ja herkälle iholle. Käyttö: Puhdista kasvot, silmät ja huulet vanun avulla. Ei tarvitse huuhdella."
Ihan huippuluokan misellivesi, jonka jätin omasta käytöstäni pois PHMB-kohun saattelemana. Ko.ainesosaa tuotteessa valitettavasti edelleenkin on (polyaminopropyl biguanide), joten käytän tämän nyt saadessani pois, mutta edelleenkin ko.tuote on sellainen mitä en itse ostaisi.
P.s. Sokoksen verkkokaupassa hintaa tuotteella näyttää olevan 2,90€.


Body Boom Kahvikuorinta Kookos (ovh 18,90€/200g, boxissa 30g koko)
"Kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka tekevät ihosta kauniin, kosteutetun ja sileän. Kahvikuorinta taistelee selluliittia ja venymäarpia vastaan, tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä."
Jes! Juuri tällaisia tuotteita boxiin toivonkin - uutta ja erilaista :)

Essence The Gel Nailpolish 24 Indian Summer (ovh 1,99€/8ml)
Essencen kynsilakat ovatkin itselleni tuttuja ja tämä tuli todella ihastuttavassa kesäsävyssä <3


"Tehokkaan suojan antava antiperspirantti, joka ehkäisee kainaloiden kostumista. Alkoholittoman antiperspirantin aktiiviaine ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista iholle. Hoitava koostumus auttaa pitämään kainaloiden ihon pehmeänä. Mystisen kukkainen tuoksu on saanut inspiraationsa ylellisen pehmeästä kashmirista. Tuote valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus."
Minulta löytyykin vastaava jo Fresh Cotton -tuoksussa, en vain sitä ole vielä ehtinyt korkata käyttöön. Deoja minulla taitaa vähälle aikaa olla käyttöön oikein riittämiin :D

Pepsodent White Now CC (ovh 4,70€/75ml)
"Zero Abrasive whitening teknologia: hammastahnan sininen väri saa hampaat näyttämään säihkyvän valkoisilta heti harjaamisen jälkeen. Lisäksi mineraaleja sisältävä hoitava koostumus auttaa vahvistamaan kiillettä. Turvallinen päivittäisessä käytössä!"
Tämä ei ehkä hammastahnana ole niin erikoinen, että tästä innostuisin - mieluummin jotain erikoisimpia hammastahnoja boxissa ottaisin testiin.


Näiden tuotteiden lisäksi mukana oli muutamia näytteitä;
Compeed rakkolaastari, L'anza shampoo&hoitoaine, Narcisco Rodriquez tuoksunäyte ja Garnier Respons vartalovoidenäyte.


YHTEENVETO
Eniten innoissani olen tuota etukäteen paljastetusta Lumenen kasvosuihkeesta, joka arvoltaankin jo kattaa boxin hinnan, toisena tuotteena tulee ehdottomasti kahvikuorinta. Kokonaisuutena oikein mainio boxi jo ihan noiden kahden tuotteen perusteella. Toivottavasti jatkossakin boxista löytyy jotain uutta ja ihmeellistä, mihin ei välttämättä itse tulisi kaupassa tarttuneeksi :)Mitä mieltä sinä olet tästä festariboxista? Jäikö jotain olennaista uupumaan mitä ilman et itse festareilla pärjäisi?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli turkoosinvihreä lakka ja Original kahvikuorinta :) kookos olisi ollut jees mutta hyvä ettei ollut suurempaa vaihtelua, ei jää harmittamaan.

    https://charmingnails.blogspot.fi/2017/07/heinakuun-bette-box.html

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Aminohappoja ja B-vitamiinia

*)mainoslinkki Hieman tosiaan postailut jääneet, koska tämä kyseinen tuote on jo yhtä käyttökertaa vaille lopussa. Mutta on ainakin testailt...

Luetuimmat