torstai 13. heinäkuuta 2017

Kristallisuolasaippua

Sain Ruohonjuuresta testiin saippuan, joka on jo pidemmän aikaa itseäni kiinnostanut:




Suolasaippua puhdistaa ja kevyesti desinfioi ihoa samalla sitoen ihoon kosteutta. Suolasaippualla saatat saada apua finneihin ja epäpuhtauksiin minkä lisäksi osalla tämä on myös pienentänyt ihoa huokosia.

Koska kyseessä on suolaa oleva pala niin tämä on todella kova ja painava. Suolasaippuaa käytetään siten, että hierot tätä kosteissa käsissä ja käsien kautta levität sitten iholle.


Suihkun puolella tätä ei muuten kannata säilyttää, koska muuten tämä kuluu nopeammin hieman karkeapintaiseksi - itsehän toki tämä virhe tuli tehtyä kun ajattelin, että mieskin hanakammin siihen siitä tarttuisi :D

Taidan antaa tämän vanhemmilleni kokeiluun mikäli mies ei jotain ahaa-elämystä tuotteen kohdalla koe. Uskoisin, että jatkuvassa käytössä tämän kanssa olisi selkeää hyötyäkin havaittavissa - ja hinnallahan tämä ei ole missään nimessä pilattu.



Oletko sinä testaillut suolasaippuaa ja saanut sillä kenties selkeitä tuloksiakin aikaan tai kiinnostaako tämänkaltainen tuote ylipäätään?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

  1. Mulla on ollut tää sama enkä tykännyt. Raapi ja kirveli iholla joten käyttämättä jäi:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko sulla ihorikkoa kun käytit? Itse en kokenut lainkaan kirvelyä (käytin vaan kasvoille), mutta koin tän hieman hankalaksi kun pitää ensin hinkata käsiin ja sit vasta kasvoille :D

      Poista
  2. Kerran kokeilin, liian kuivattavaa mun iholle, mutta sen toki aavistin ennen kokeiluakin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä aika nahkeaksi omakin ihoni jäi parin testikerran jälkeen näin kesälläkin :D

      Poista
  3. Itse olen käyttänyt juuri tuota suolasaippuaa ja meinebasea tavoitteena päästä finneistä eroon. En huomannut muuta eroa kuin sen, että finnit tuntuivat jäävän ihon alle koviksi pateiksi eivätkä meinanneet parantua :/ Iho oli punainen ja sitä kirveli aina käytön jälkeen. Toisaalta viikkojen jälkeen kosteusvoiteita ei tarvittu, vaan iho tuntui kosteutetulta. Kokeilu päättyi biologian tutkimukseen jossa havainnollostettiim suolaliuoksen vaikutusta soluihin punasipulin avulla. Osmoosin periaattein solujen neste "pakeni" tasapainottamaan välevää suolaliuosta ja näin ollen solut kuivuivat täysin. Mikroskoopilla katsottuna näky oli surullinen enkä halua kohdella omia ihosolujani niin :D tämä on siis oma mielipide.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat