lauantai 4. kesäkuuta 2016

Silkkimäistä pohjustusta

Silmämeikinpohjustaja minulla on jatkuvassa käytässä, mutta varsinainen meikinpohjustaja on hieman epäsäännöllisemmin ollut käytössä. Aika ajoin meikin pysymisessä paikoillaan päivän mittaan on ongelmaa, joten olen nyt meikinpohjustamisenkin suhteen yrittänyt tsempata ja tällä ajatuksella tulin hankkineeksi Oriflameltakin pohjustajan testiin..


Testiin lähti siis Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base -meikinalusvoide.


Oriflamen sivuilta kuvaus tuotteesta:
"Silkkimäinen meikinpohjustaja tekee iholle täydellisen pohjan ja pidentää meikin kestävyyttä*. Silottaa ihoa, häivyttää ihohuokosia, pehmittää juonteita ja antaa iholle kirkkautta*. Levitä ennen meikkivoidetta. Sisältää ihoa hoitavaa, ylellistä orkideauutetta."


En ole nyt aivan varma on Giordani Gold -linjan kaikissa tuotteissa sama tuoksu, mutta ainakin tämä tuoksuu samalta kuin saman linjan CC-voiteessa. Itse tästä tuoksusta pidän, mutta välttämättä kaikki eivät kasvoilleen ollenkaan tuoksuvia tuotteita halua - tämä kannattaa siis huomioida ko.tuotteen kohdalla.

Yllä oleva kuva otettu heti levittämisen jälkeen, jolloin pientä kiiltävyyttä ihossa on..


Tämä kuitenkin tasoittuu nopeasti ja iho jää samenttisen tuntuiseksi. Varsinkin tuon Oriflamen oman CC-voiteen kanssa meikinpohjustusvoide toimii loistavasti, en myöskään ole huomannut toimimattomuutta muiden meikkivoiteiden kanssa. Meikkivoiteen levitettävyys iholle sekä meikin kesto paranevat tämän avulla - eli voisin sanoa, että omalla kohdallani tuote tekee sen mitä pitääkin.

Hintaa tällä on 27€/30ml, mutta kuten aina niin tämäkin on aika ajoin tarjouksessa ja alennettuun hintaan tämän olen itsellenikin ostanut.


Käytätkö sinä meikinpohjustustuotteita säännöllisesti?

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tosi hyvältä, tykkään ihan kympillä näistä Giordani Gold -sarjan tuotteiden ulkoasusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä ehdottomasti omaakin silmääni miellyttävät! :)

   Poista
 2. Tuohan vaikuttaa ihan kelpo pohjustajalta! Itsehän käytän meikinpohjustajaa melkein joka päivä. Enemmän kuitenkin heleyttäviä pohjustajia. Just vinkkasinkin eilen omassa blogissani Guerlainin meikinpohjustajasta, joka on ollut omalle iholleni aivan täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota paljon kehuttua Guerlainia on kyllä pakko joskus itsekin testata :)

   Poista
 3. Tää on kyllä hyvä. Samoin GG:n peitepuikko on todellinen Luottokunta! <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolustus kuntoon

Useimmilla iho on näin kesällä paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta ajoittain myös kesäaikaan iho kaipaa rauhoitusta ja silloin tarvita...

Luetuimmat