keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Lip Monthly June

Sain kuukauden pussukan jo viime viikolla, mutta postaaminen jää vasta kesäkuun viimeiselle viikolle.. Kesäkuun pussukka oli:


vihreä ja kirsikkainen :D


Vaikkei näille kaikille pussukoille itselläni olekaan käyttöä niin nämä ovat hauskoja ja ihan superia kun jokaiselle kuulle on ainakin tähän mennessä ollut oma uniikki pussukkansa :)


Pussukan sisältä paljastui tuttuun tapaan neljä tuotetta.


Be a Bombshell Lip/Cheek Tint (ovh $16 eli n.14€)
Sekä huulille että poskille sopiva puikko. Minulle tuli sävy "sweetness", joka ainakin googlettelemalla vaikutti aikasta kivalta. Veikkaan, että huulille on liian kuiva koostumus, mutta koska en voidemaisia poskipunia tällä hetkellä omista niin tämä voisi sellaisen virkaa jäädä minulla hoitamaan :D


Peony Cosmetics Higlighter (ovh $22 eli n. 19€)
Tätä on kai vain yhdessä sävyssä ollut mukana!? Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ehdottomasti tulen tämän ainakin testaamaan.


Jelly Bong Bong Lip Butter (ovh $18,95 eli n. 16,50€)
En tiedä oliko sävyn nimi muovissa vai eikö sitä ollut ollenkaan, mutta arvelisin sävyn olevan minullekin sopiva. Jää siis testiin.


Chrislie Lip Crayon (ovh $13 eli n. 11€)
Sävy on täysin mysteeri ja en tiedä onko tuotteen merkki tuo korttiin kirjoitettu "Chrislie" vai Measurable Difference o.O Sävy näyttää tummalta, mutta googlettelemalla swatchauksia en löytänyt, saattanee olla, että tämänkin tulen itse kokeilemaan, siinähän sen sävynkin sitten näkee :D

LOPPUYHTEENVETO
Kuukausittain boxille jää sen verran vähän (alle 10€) ettei ole kovinkaan suuri työ saada sisältöä vastaamaan tuota hintaa - ehdottomasti siis kesäkuukin oli enemmän kuin tuon maksamani hinnan arvoinen.


Minkälaista kauneusboxia sinä itse toivoisit markkinoille?

10 kommenttia:

 1. Ihan mukavan näköinen sisältö :) kauneusboxeja tuntuu olevan jos minkälaista, LivBox on ainut itselle tuleva. Jolie boxi kiinnostaa myös mutta hinta on vähän liian kova. Vaikka sisältö kiva olisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kiva, että myös Suomeen on alkanut tulla vaihtoehtoja noiden boxien suhteen :) Jolie Box on aivan ihana <3 Ja LivBoxia ilman en varmaan enää osaisi olla :D

   Poista
 2. Itse tykkäsin myös tästä boksista. Tuo kynä on paljon vaaleampi kuin miltä näyttää. Jos et muualta swatchia löydä, niin ainakin noilla unboxausvideoilla näkyy.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pussukka. Jos mä saisin toivon, niin varmaan sellaista, missä on vain ja ainoastaan erilaisia ihonhoitotuotteita. :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihana tuo kuumailmapallopuna! No tuoksuihin niin hurahtanut, että sellaisia minituoksupulloja eri tuoksuista olisi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hajuvesiboxi ehdottomasti tarvittaisiin, mielettömän hyvä idea! :)

   Poista
 5. Hitto millonkohan sitä ite vihdoin hairahtas tälläsiin kuukausittaisiin juttuihin ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko saanut kaikki tähän mennessä vältettyä? :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat