keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Hajuveteni / Oriflame Tenderly Promise

Tänään hajuvesieni esittely jatkuu Oriflamella. Esittelyssä tuoksu, jonka sain Oriflamelta syntymäpäivälahjaksi:


lähde: http://fi.oriflame.com/products/product?code=31875
Tämä tuoksu on lanseerattu viime vuoden puolella ja edellisenkin tapaan on melkoisen yksinkertainen tuoksukuvauksensa perusteella. Ennen tätä vielä Oriflamen kuvaus tuoksusta:

"Tyylikäs tuoksu puhkeaa kukkaan iloisen helmeilevänä, jonka jälkeen valkoinen madonnanlilja avaa hitaasti ylellisen kermaisen sydäntuoksunsa. Lopputuoksu asettuu pehmeään, rauhoittavaan syleilyyn."

Fragrantican sivuilla tuoksua kuvataan kolmella tuoksunuotilla:
myski, santelipuu ja orvokki.
Tässä kuvauksessa ei tosin ole mainittuna tuota Oriflamen tuoksukuvauksessa ollutta madonnanliljaa!?

Tässä tuoksussa on jotain tuttua ja yksinkertaisuudessaankin minun nenääni miellyttävää, tämä tuoksu on myös tehty alunperin hyväntekeväisyysajatuksella. Nyt en sivuilta löydä merkintää, mutta muistelisin Oriflamen kuvastosta lukeneeni, että myydyistä tuoksuista lahjoitetaan rahaa World Childhood -säätiölle. Korjatkaa mikäli olen väärässä ja/tai osaatte asiasta kertoa vielä tarkemmin? :)

Olen tässä pohtinut, että minkähän takia Oriflamen sivuille ei muuten ole tuoksuista koottuna tarkempaa tuoksukuvausta - tämä voisi kuitenkin useampaakin kiinnostaa!?

Hintaa tuoksulla on 31€/50ml, mutta myös tämän tuoksun olen tarjoushinnallakin myynnissä nähnyt olevan.

Inspiroiko teitä ostamaan tuotteita (kosmetiikkaa kuin muutakin) tällaiset "hyväntekeväisyystempaukset"?

11 kommenttia:

 1. Tää on ihastuttava tuoksu, tykkään. <3 Oli tosiaan hyväntekeväisyys tuoksu.

  VastaaPoista
 2. Minäkin sain tämän synttärilahjaksi ja odotin jotain matkakokoista minipulloa, eli melkoisen runtinaallinen lahjus kyllä :) Tuoksu on tosi ihana, tyttömäinen ja herkkä kuitenkin riittävällä syvyydellä ja plussana tässä tuntuu olevan parempi kestävyys kuin monessa muun OF:n tuoksussa, tuppaavat häipymään vikkelään. Esim. Happydisiac on onneton. Fragrantican nuotit ovat vajaat, en tiedä miksi, sieltä ei saa alkuunkaan oikeaa käsitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella harmi ettei oikein mistä näiden kunnollista tuoksukuvausta löydy tai ei ainakaan itselläni ole vastaan tullut!? :/

   Poista
 3. Itse sain juuri tänään kuulla, että tuollainen olisi synttärilahjaksi tulossa (tänään siis synttärit). Kiva kuulla että on hyvä tuoksu. Ja kovasti olen muistakin oriflamen tuoksuista tykkäillyt 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä kaikin puolin oikein mukava syntymäpäivälahja Oriflamelta, yllätyin kun sieltä jotain ylipäätään tuli :)

   Poista
 4. Joo, ei taida olla kuin kuvastoissa ne tuoksu kategoriat? Olisi ihan kiva saada ne tuotteiden kohdalle verkkokauppaankin, ettei tarvitsisi selata e-kuvastoa tai paperista (tosin nekin kuvaukset ei tainnu olla kaikissa, vaan niissä isoimmissa kuvissa olevissa).

  Mie tilasin tämän, kun vaikutti kivalta tuoksulta. Ja kuten Jonnakin totesi, niin tämä on hyväntekeväisyystuoksu. Taisi itse Kruunuprinsessa Madeleine olla niissä kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne kuvastoissakaan aivan kokonaan vai näkyykö vain ne "päätuoksunuotit"?

   Poista
  2. Taisi olla vain ne kategoriat ja sitten näkyy kolme kuvaketta, esim. VIP Only EdP:ssä on Itämainen Vanilja Hedelmät ja sitten kuvina laitettu Daturan Kukka, Vanilja ja Vadelma. Joissain tuoksuissa, ketkä on saaneet enemmän palstatilaa, niin niissä on kerrottu sitten siinä tuotekuvauksessa hieman lisätietoja.

   Poista
 5. Tämä löytyy täältäkin ja pullokin on aivan ihastuttava. Tai löytyi, sillä tytär ihastui tähän ja meni sitten hänelle. <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat