sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Hajuveteni / Avon Dreams

Tänään poiketaankin hieman aiemmasta ja esitellään jokin muu kuin Oriflamen tuoksu :D Vaihtelu virkistää vai miten se meni ;D Tänään siis esittelyyn pääsee arvontavoittona minulle päätynyt:


lähde: http://www.avon.fi/PRSuite/static/p/fi.html?fragrance/for-her/p/0561-1
Jos en nyt aivan väärässä ole niin tämä tuoksu on tämän kevään uutuus!? Kovinkaan kattavia esittelyjä tuotteesta en nopeasti googlettelemalla löytänyt, Fragranticassakaan ei ole tuoksukuvauksen lisäksi muuta kuvausta (täällä lisäksi tuoksu on nimellä Prima/Dreams eli onko jossain muussa maassa tuolla Prima-nimellä myynnissä..?).. Lyhyt kuvaus löytyi Avonin omilta sivuilta:

"kategoria: kukkais-chypre
tuoksunuotit: mehukas luumu, sammalruusu, clearwood-öljy
Palauta mieleesi unohdetut unelmasi ja tee niistä totta tällä hennolla yhdistelmällä mehukasta luumua, sammalruusua ja intensiivistä clearwood-öljyä"

Fragrantican tuoksupyramidista löytyy nämä tuoksunuotit:
Latvatuoksu: Luumu, päärynä, bergamotti.
Sydäntuoksu: Iiris, ruusu, jasmiini.
Pohjatuoksu: Myski, seetri, vanilja.

Pullon perusteella kuvittelin tuoksua jotenkin erilaiseksi, joten alkuun yllätyksenä tuli tuoksun voimakkuus. Tästä huolimatta tuoksussa on jotain hyvin "koukuttavaa" varsinkin kun tuoksu on hetken kerennyt iholla tekeytyä. Arvontapalkinto sattui siis ehdottomasti nappiin :)

Hintaa tuoksulla on 31€/50ml, mutta ainakin jaksolla 7 näyttäisi olevan tarjouksessa 19,95€ hintaan.

Oletko kerennyt tutustua tähän kyseiseen tai joihinkin muihin Avonin tuoksuihin?

2 kommenttia:

 1. Sain tuota ison pullon jostakin, ja en kovin pitänyt sen karkeasta tuoksusta, joka varmaan johtui juuri tuosta puumaisesta clearwood-öljystä, joka on käsittääkseni johdannainen patsulista (nahkainen, maan ja puuntuoksuinen sesviterpeeni). En ole niinkään patsulinkaan ystävä.

  Mutta ystäväni suorastaan rakastui tuohon tuoksuun, joten häntä pulloni ilahdutti suunnattomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lähipiiristä löytyi joku jolle tuoksu paremmin sopi :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat