perjantai 24. kesäkuuta 2016

Vaahtopuna

Tokihan minunkin jälleen kerran piti hankkia uutuus, jota monissa blogeissa oli hehkutettu..


"Vaahtoavan kevyt nestemäinen huulipuna jättää huulille sametinpehmeän tunteen. 10 täysin peittävää mattasävyä kestävät huulilla pitkään. Pehmittävät ja hoitavat ainesosat pitävät huulet pehmeinä."


Valitettavasti tilaushetkellä muutama sävy oli loppuunmyyty, mutta toisaalta tulipahan otettua testiin jostain sellaista mihin ei muutoin olisi tullut tartuttua.
Itse otin siis testiin sävyt:
Pink Velour
Plush Peach
Coral Dream
Satin Rose


Sävyt ovat melko intenssiiviset, koostumus todellakin hieman vaahtomainen. Nämä eivät myöskään tunnu niin kuivilta huulilla kuten normaalisti mattapunat tuntuisivat - ja näinhän mainosteksti lupasikin.


Mattamaisten huulipunien ystäville takuulla loistava tuote, jota ehdottomasti kannattaa testata!
Mutta kuinkas sitten tämä rutikuivahuulinen;
En ihan totaalisesti näihin rakastunut, mutta sävyistä vähintäänkin yhden tulen itselleni jatkossakin pitämään, sävy nimittäin mukavasti tarttuu huuliin vaikka päälle hieman kiiltoakin laittaisi :)

Hintaa punilla on 14€/5ml, mutta omanikin tarjouksesta olen ostanut - näitä kannattaa aina metsästää ;) 


Joko sinä olet tätä uutuutta testannut tai pidätkö ylipäätään mattamaisista punista?

6 kommenttia:

 1. Itsekin olen näitä Oriflamen esitteestä ja blogeista katsellut, mutta toistaiseksi on jäänyt ostamatta. Väri näyttää jopa liiankin intensiiviseltä etenkin noissa voimakkaammissa sävyissä.Ja ainakin noista swatcheista saa sellasen kuvan, että punat ei levity ihan tasaisesti. Harmi, idea on nimittäin kiinnostava :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä Satin Rose on itselläni ollut käytössä - se ehkä sävyltään hieman luonnollisempi ja ainakin itselläni levittyy hyvin :) (ja se on juurikin se sävy minkä ainakin tulen näistä itselleni jättämään :))

   Poista
 2. Vaikuttavat ihan mielenkiintoisilta :) tuo punaisin olisi itselle sopivin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata mikäli joskus vastaan sattuvat :)

   Poista
 3. Totta jos on kuivat huulet, niin silloin ei näytä niin nätiltä ja laitan vielä kiiltoa päälle. Mutta muutoin ehdottomasti mukavimman tuntuiset huulilla mattapunista, joita olen kokeillut. Kivaa myös tuo huulikiiltomainen itse puikko.

  Oikein ihanaa juhannusta Mira <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat