torstai 30. kesäkuuta 2016

Aroma24

Sain yhteistyöpyynnön itselleni tuntemattomalta verkkokaupalta ja, koska aina riemulla kaikkea uutta kokeilen niin lähdin yhteistyöhön mukaan :D (Hieman toki selvittelin etukäteen ettei mistään hämäräkaupasta ole kysymys xD)

Kyseessä on siis tallinnalainen Aroma24-verkkokauppa. Plussaa antaisin siitä, että tietoja verkkokaupasta on sivuilla helposti ja melko kattavasti saatavilla, tämä ei aina nimittäin ole itsestäänselvyys!

Yhteistyötarjous tuli jo toukokuun puolella, mutta varsinaisesti asiaan päästiin tuossa muutama viikko sitten. Sain siis valita heidän valikoimistaan kolme vapaavalintaista tuotetta (mikä ei ollutkaan helppo homma, koska valikoima on laaja ja siellä olisi ollut yhtä sun toista mielenkiintoista). Paketti saapui minulle varsin nopeasti ja katsokaa kuinka suloinen paketti olikaan:


Suloisen ulkokuoren sisällä oli suorastaan loistavasti pakattu sisältö:


Sekä tuotteiden päällä..


..että alla oli pehmusteita. 
Mitä sitten päädyin ottamaan testiin:


Clarins Pure Melt Cleansing Gel (tätä ei valitettavasti tällä hetkellä ole valikoimissa)

Tuotteista tulen tekemään vielä erillisetkin postauksensa, mutta miksi näihin päädyin:
Clarinsin puhdistusgeeliä olen käyttänyt joskus muinoin kun se markkinoille tuli ja tykkäsin tästä ihan mielettömästi. En ole vuosiin tuotetta testannut, joten halusin kokeilla onko se edelleenkin minulle mieluinen tuote.

BeautyBlenderin oli itseasiassa tarkoitus tulla täysikokoisen saippuan kera, mutta pakettiin oli sattunutkin minisaippuallinen. Tämä oli ehkä valintanakin aika tylsä; BeautyBlenderhän minulla jo on (tosin alkaa kyllä kohta olla vaihtamisen aika..) ja minisaippua tuli NSB Beauty Boxin mukana.

Lily Lolon luomiväripaletista olin kehuja kuullut ja tätä olin jo hetken himoinnut - pohdinkin heidän omilta sivuiltaan tilaamista mutta jätin sitten kuitenkin välistä. Nyt sitten kun tuli tilaisuus niin nappasin mukaan. Luomiväripaletin koko hieman hämmensi; jostain kumman syystä kuvittelin tämän isommaksi :D 

Mutta näistä siis tarkempia käyttökokemuksia sitten myöhemmin kunhan olen tarkemmin kerennyt testaamaan :)

Aroma24-verkkokauppa kaikkinensa vaikuttaa minun omaan silmääni mielenkiintoiselta ja jää ehdottomasti verkkokaupat-listalleni. Toimitus oli nopea ja muutoinkin verkkokauppa vaikuttaa luotettavalta; saamani tuotteet ovat ehdottomasti aitoja. :)

Jos innostutte nyt tilausta tuonne tekemään niin saatte jo valmiiksi edullisista hinnoista -5% alennuksen koodilla: mira5 (voimassa 1.8.2016 saakka) 
Lisäksi 3.7. saakka postikulut ovat veloituksettomat
(muutoin postikulut alle 79€ tilauksiin:
5,95€ pakettiautomaattiin ja 6,95€ postin palvelupisteeseen)

Joko sinä olet tutustunut ko.verkkokauppaan?

Postaus tuotettu blogiyhteistyönä, mielipiteet puhtaasti bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja valikoit, etenkin LL paletti kiinnostaa ;) nettikauppana ei ole tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tutustumassa! :) Tuolla oli paljon kaikkia ihania juttuja ja "pikkusen" kutkuttas tilata jotain :D

   Poista
 2. Toi Clarinsin putsari on ihanaa. Olen tutustunut, mä en tiedä onko se mun mielikuvitus vai mikä, mutta toi kaupan nimi on mun korviin jotenkin pervo. :D

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tuolla heti piti käydä pyörähtämässä :) Paljon oli kyllä tuotteita, ja ainakin jotkut näyttäisivät olevan vähän halvempia kuin joissain muissa verrkokaupoissa ym. Äh, taas yksi paikka josta tekisi mieli tilata heti kun tämä ostolakko päättyy :D Pakko muuten kysyä, että viestittelitkö virolaisten kanssa in English vai kuinka? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä houkutuksia riittää :D
   Ihan suomenkielellä viestittely onnistui :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat