keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Shela's

Sain Cocopandalta yhteistyön merkeissä muutamia tuotteita itselleni melkoisen tuntemattomasta sarjasta; Shela's. Koska postauksesta tulisi pitkä kuin nälkävuosi niin päätin jakaa tämän kahteen osaan, kannattaa huomennakin pysytellä linjoilla, koska silloin on luvassa arvontaa!!

Shela's-merkin valikoima on varsin laaja, sieltä löytyy mm. kynsilakkoja, siveltimiä, meikkitelineitä... 

Aloitetaan esittely kynsilakoista:


Sain valita itselleni viisi kynsilakkaa ja päädyin neljän värilakan lisäksi ottamaan kokeiluun myös aluslakan. Lainaus tuotekuvauksesta:

"Vallankumouksellinen hengittävä kynsilakka!
Kun käytät tätä kynsilakkaa, kyntesi saavat hengittää vapaasti, joten ne eivät muutu kuiviksi ja elottomiksi.
Kynsilakka on huolellisesti testattu ja hyväksytty, ja se tulee muuttamaan näkemyksesi kynsilakasta.
Aluslakkaa levitetään puhtaisiin kynsiin ennen ensimmäistä kynsilakkakerrosta pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi."

Pitäisi varmaankin pidemmän aikaa käyttää näitä lakkoja, että tuo vallankumouksellisuus tulisi paremmin esille. Itse en varsinaisesti eroa muihin aluslakkoihin tämän kanssa huomannut; toimii itselläni moitteetta ja ainakin ajatuksena tuo kynsilakan lupaus kuullostaa ainakin hyvältä - itsellänihän on jatkuvasti kynsilakkaa kynsillä, ja kieltämättä olen joskus miettinyt, että onko se välttämättä hyvä asia...


Värilakoista testiin lähti (vasemmalta oikealle):

Royal London (sivuilla kuvataan heleän ruusunpunaiseksi, minulle tämä on ihan vain ihastuttava vaaleanpunainen :D Tämän olettekin ehkä Ig:n puolella kynsilläni nähneetkin, ehdoton suosikkini näistä neljästä <3)
One (sivuilla sävy kuvataan metallisen vaaleanpunaisena, mutta minun silmiini tämä on metallinen lila)
Crazy Chloe (sivuilla kuvataan turkoosinvihreänä, jälleen olen hieman eri mieltä; minun silmääni tämä on tumma turkoosi - mutta aivan mielettömän kaunis sellainen <3)
Aces High (metallisen sininen sävy - tästä olen yhtä mieltä :D)


Yllä olevassa kuvassa kynsillä jokaista sävyä yksi kerros - kyllä, yhdellä saa jo aivan loistavan peittävyyden! Kesto on myös itselläni aivan samaa luokkaa kuin millä tahansa muullakin kynsilakkamerkillä. Hintaa kynsilakoilla on 19,85€/11ml eli mistään superhuokeasta tuotteesta ei ole kysymys, mutta suosittelen lämpimästi näitä testaamaan!

Kynsistä siirrytäänkin sitten kasvojen puolelle:


Lainaus sivustolta:

"Shela’sin täysin luonnonmukainen Konjac Sponge -pesusieni sisältää vihreän teen uutetta. Konjac Sponge sopii myös kuivalle ja herkälle iholle. Pesusieni rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä suojaa sitä happiradikaalien vaikutukselta. – Pesusieni puhdistaa ihoa.
– Se myös kuorii ihoa hellävaraisesti.
– Pesusieni kosteuttaa ihoa luonnollisesti.
– Tuote sopii herkälle iholle.

Tuotteen käyttö:
1. Kostuta pesusieni haalealla vedellä.
2. Hiero vartalosi tai kasvojesi ihoa sienellä pyörivin liikkein. Voit halutessasi käyttää puhdistusainetta.
3. Huuhtele pesusieni huolellisesti ja anna sen kuivua ennen seuraavaa käyttökertaa.
4. Vaihda pesusieni 4–6 viikon välein.
"


Kuten olen aikaisemminkin maininnut; Konjac Spongen ensimmäisen kerran käyttöönotettuani en ole siitä enää luopunut :D

Tällä hetkellä minulla on käytössäni myös toinen Konjac-sieni, muistaakseni Dermosililta, joten vertasin Shela'sia tähän:


Kuivana ovat väriä lukuunottamatta aikalailla samankaltaisia..


Kosteana kokoeroa on selkeästi; Dermosilin versio on jotenkin pulleampi ja suurempi kuin Shela's - samoin kuin ehkä hieman jämäkämpi? Oma käteni on tottunut tuohon suurempaan, joten alussa meni hetki totutellessa pienempään versioon. Molemmat kuitenkin toimivat ihan yhtälailla. Ja siis itsehän käytän sieniä aina meikinpoistoaineen kera, oma meikkini on kuitenkin arkenakin sen verran "vahva" etten usko sen ilman tuotteita lähtevän..

Tuotekuvauksessa luvattuun rauhoittavuuteen en osaa sanoa, ihoni ei ole kovinkaan herkästi reagoiva eikä ole esim. muiden Konjac-sienten käytöstä koskaan ärsyyntynyt. Hintaa sienellä on 18,50€, mutta näyttäisi aika ajoin myös tarjouksessa olevan. Täytyy tässä muuten myöntää, että oman Konjac Spongen vaihdan pidemmän vaihtovälin kuin tuon suositellen 4-6 viikon välein :D

Huomenna jatketaan parilla muulla kiinnostavalla Shela's-tuotteella - ja tosiaan sitä arvontaakin olisi sitten jälleen luvassa ;)Oletko sinä jo tutustunut Cocopanda-verkkokauppaan ja/tai Shela'sin tuotteisiin?Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

10 kommenttia:

 1. Ei ole kummatkaan tuttuja. Vaikuttaa kyllä hyvältä, jos yhdellä kerroksella saa noin peittävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän toki aina tottumuksesta käytän kahta värilakkakerrosta - ihan vain varmuudeksi :D

   Poista
 2. Nuo lakat on kyllä nättejä. Ite oon pari kertaa selaillu Cocopandan sivuja, mutten oo vielä tilannu mitään.

  VastaaPoista
 3. Cocopandasta on tullut yksi The Balmin luomiväri hankittua. Tuo Shela's sen sijaan ei ole edes nimenä tuttu. Innolla odotan arvontaa! :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja lakkoja, varsinkin nuo metallisävyt! Hyvä peittävyys on ainakin minulle a ja o kynsilakkojen suhteen.

  Markkinointilauseet joskus tosin ovat aika hassuja ja epäloogisia. Kynsihän on elotonta ainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin mainoslauseenkin tarkoittavan enemmänkin tuota kynnen alla olevaa kynsipatjaa, mutta totta puhut :D

   Poista
 5. Nuo metallisävyt ovat kyllä ihania :) Vaikka kynsilakka peittäisi yhdellä kerroksella niin silti laitan aina kaksi kerrosta, jotta lakkaukset pysyisivät hyvinä pidempään. Minä kun lakkailen yleensä kerran kahdessa viikossa :D Kerran viikossa olisi kylläkin parempi, on nimittäin sen verran rajussa kunnossa kahden viikon jälkeen.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat