tiistai 14. kesäkuuta 2016

Pinkkiä vai persikkaa?

Ihan vain teitä ajatellen hankin nämä kaksi poskipunaa esittelyyn. Kyseessä on edulliset poskipunat, mutta tästä huolimatta ainakin itse mielelläni näkisin hieman ennakkoon minkälaisista tuotteista on kyse, joten..


Hankkimani tuotteet ovat siis Dermosililta.


Poskipunat Peach ja Pink.
Esittelyteksti sivuilta lainattuna:
"Dermosil Poskipuna viimeistelee meikin ja tuo kasvoille raikkaan ja terveen hehkun.
Poskipuna on helppo ja nopea tapa saada kasvot näyttämään raikkailta ja heleiltä. Poskipuna sopii käytettäväksi niin arki- kuin juhlameikissäkin.
Poskipuna Peach sopii keskivaalealle ja hieman tummemmalle iholle. Sävy on kevyt ja antaa poskipäille kauniin läpikuultavan mattapinnan.
Poskipuna Pink sopii vaalealle ja keskivaalealle iholle. Sävy on kevyt ja antaa poskipäille kauniin läpikuultavan mattapinnan.
Pyöräytä Kasvomeikkisivellintä poskipunarasiassa ja puhalla ylimääräinen väri pois. Sipaise poskipunaa poskipäille kevyesti. Annostele väriä ensin varovasti ja lisää punaa tarvittaessa. Muista häivyttää rajat huolellisesti.
Dermosil Poskipuna on pakattu kätevän kokoiseen rasiaan. Tuote on hajustamaton ja se on saanut Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, joten se sopii myös herkälle iholle"

(yhdistin tähän molempien esittelytekstit, jotka olivat siis identtiset lukuunottamatta tuota kappaletta sävystä.)

Tavallaan aika erikoinenkin jaottelu, yleensä olen tottunut siihen, että lämmintä sävyä (peach) suositellaan enemmän lämpimälle iholle ja viileää (pink) viileäsävyiselle.


Sävyntummuusaste on mielestäni molemmissa sama; molemmat ovat varsin pigmenttisiä, joten kannattaa poskipunasivellintä hieman kopauttaa vaikkapa kädelle ennen levittämistä - lisää sitten tarvittaessa. Molemmat ovat sävyltään kauniita ja jopa minä kalpeaihoisena uskallan käyttää myös Peach-sävyä - jos siis olet enemmän lämpimämpien sävyjen ystävä mutta olet supervaaleaihoinen niin voit kyllä huoletta Peach-sävyn itsellesi hankkia :)


Omalla kohdallani sanoisin poskipunien olleen jopa positiivinen yllätys; 4,90€-hinnalla arvelin, että tuotteet saattaisivat olla melkoisen heikko pigmenttisiä, mutta onneksi huoli oli turha. Ainakin toistaiseksi nämä jäävät kokoelmaani koristamaan - Peach-sävyn tapaista minulla ei oikein siellä olekaan :)


Käytätkö sinä poskipunaa päivittäin?

8 kommenttia:

 1. Peach kuulostaa kyllä kivalta vaikka olen kylmäihoinen. Tulee aina hankittua enemmän pinkkejä, joskus voisi repäistä noitten persikkaisten kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei pahemmin lämpöisen sävyisiä poskipunia löydy :D Kivaa vaihtelua.. :)

   Poista
 2. Molemmat on kivoja, voisivat toimia jopa yhdessä poskilla. :)

  VastaaPoista
 3. Eipä tule käytettyä, tosin en taida yhtään omistaakaan :'D
  Dermosilin kiertuebussi on perjantaina Joensuussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olikin sinne lähteä töiden jälkeen, mutta tuo sää ei näytä mitenkään lupaavalta :(

   Poista
 4. Mä olen hurahtanut nyt BodyShopin poskipunaan ihan täydellisesti mutta toinen, mitä käytän, tai muut, on huulipunat. Jos huulipuna poikkeaa tuosta mun perusposkipunasta niin mä sipaisen sitä huulipunaa eikä tarvi ihmetellä, sopiiko huulipuna vai ei :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat