maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kehystä kasvosi

Sanotaan, että kulmakarvat ovat kasvojen kehykset - ja tottahan se on. Monilla meistä kulmakarvojen oma väri (tai malli) ei välttämättä ole se ideaalein, mutta onneksi nykyään on paljon tuotteita mistä voi valita mieleisensä kulmakarvojen korjailemiseen. Loistavan kulmakynän olenkin jo aikaisemmin esitellyt, nyt esittelyyn pääsee pari muuta tuotetta; toista itse käytän kun on hieman enemmän aikaa käytössä aamulla ehostautumiseen ja toinen tuote viimeistelee kulmakarvat.


Ensinnäkin kulmakarvojen viimeistelyyn:
"NYX Tinted Brow Mascara on kulmakarvoille tarkoitettu geelimäinen tuote, joka auttaa kulmia pysymään ojennuksessa. Kevyesti sävytetty tuote kulmageeli auttaa luomaan luonnollisen lopputuloksen, joka tekee ilmeestä huolitellun."


 Tätä voi toki myös yksinäänkin käyttää, mutta itse olen käyttänyt tosiaan viimeistelyyn, kun olen ensin lisännyt kulmiini väriä (ja korjaillut muotoa) toisella tuotteella.

Kyseistä tuotetta löytyy parissa eri sävyssä, itselleni valitsin sävyn Espresso, joka vaikuttaakin omiin sävyihin parhaiten sopivalta. (Elevenillä muina vaihtoehtoina olisi ollut Brunette ja Black, joista toisen arvelisin olevan liian vaalea ja toisen liian tumma itselleni..). 


Hintaa tuotteella on 7,80€. Tätä ennen käytössäni oli samalla tapaa sävyttävä kulmamascara Essenceltä. Siihen verrattuna tämä on hieman kalliimpi ja kuvittelisin, että harja on tässä aavistuksen suurempi? Eli vaikkakin tämä oikein passelilta vaikuttaa niin taidan seuraavaksi kääntyä takaisin Essencen pariin - paitsi jos tässä välissä keksin vielä jonkin muun testattavaksi :DToisena minulle uutena tuttavuutena:
"NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade on voidemainen kulmaväri, jonka vedenkestävä koostumus takaa kestävän lopputuloksen. Iholle pehmeästi liukuvan koostumuksen ansiosta kulmien muotoa on helppoa muokata ja lopputuoloksena ovat luonnolliset, siistit kulmakarvat."En ole tosiaan aikaisemmin itse Pomadea kokeillut, mutta tokihan mielenkiinto on herännyt kaikkien hehkuttaessa Anastasia Beverly Hills:n vastaavaa tuotetta. En kuitenkaan viitsinyt yli 20€ maksaa tuotteesta, koska en ollut todellakaan varma onko minun juttuni eli lähdin testaamaan edullisemmalla merkillä nyt ensi alkuun - ja täytyy sanoa, että tykkään tästä kyllä mielettömästi! Tuote tosiaan levitetään viistolla kulmakarvasiveltimellä kulmiin (tätä ei pakkauksessa ole vaan pitää siis erikseen hankkia) ja ainakin itse koin käytön huomattavasti helpommaksi kuin mitä olin kuvitellut!


Myös tästä valitsin sävyn Espresso (Elevenillä valittavana tämän lisäksi olisi ollut sävyt Blonde ja Chocolate). Hintaa tuotteella on 7,80€ eli reilusti alle puolet siitä mitä ABH:n Pomade olisi kustantanut. Tätä voin ehdottomasti lämpimästi suositella testattavaksi mikäli et heti alkuun halua panostaa kalliimpaan tuotteeseen :) (vertailua näiden välillä en tokikaan osaa tehdä, koska en muita Pomadeja ole koskaan kokeillut..)


Tässä vielä molemmat iholle swatchattuna.Minkälaisia tuotteita sinä käytät kulmakarvojen ulkomuodon kohentamiseen? :)


P.s. Linkit Eleveniin sen vuoksi, koska olen itse ko.verkkokaupasta itselleni nämä tilannut. NYX:n tuotteistahan on saatavissa monista muistakin paikoista esim. Sokos, Anttila, Pretty.fi, FeelUnique...

8 kommenttia:

 1. L`Orealilla on pieniharjainen sävyttävä kulmamascara, mutta se taitaa olla NYXiäkin kalliimpi, ei ookaan 6,90 (myymälässä 6.23) tarjouksessa Sokoksen verkkokaupassa. :D Normihinta on 8,90. Itse käytän kulmakynää ja läpinäkyvää kulmageeliä, joka on vahamaista.

  VastaaPoista
 2. Minä kestovärjään plus kun se häivenee, käytän sitten Lumenen kyniä ja kulmavahaa. Tosin minusta se vaha ei ainakaan minun itsepäisesti alaspäin roikkuvia kulmakarvojani missään sen kummemmassa asennossa pidä kuin muutaman minuutin, mutta saahan sitä yrittää :). Ja kyllä, olen sitä mieltä, että kulmakarvat on hyvä pitää paikallaan, kyllä ne niin paljon kehystävät kasvoja ja avaavat katsettakin oikein muotoiltuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai niin muuten, itse asiassa tykkään eniten sipaista varovaisesti ripsaria kulmiin. Pysyy paljon paremmin kuin peruskulmavahat. En tosin ole muistanut tätä tehdä kuukausiin :o

   Poista
  2. Ruskea ripsiväri saattaisi tuossa muuten itselläkin olla toimiva ratkaisu :)

   Poista
 3. Tuo pomade kyllä kuulostaa ihan toimivalta, voisipa tuollaisen hankkia kun joskus saan edellisiä kulmavärejä kulutettua. Tällä hetkellä käytän eniten dermosilin kulmapalettia, joka tuli livboxista tässä keväällä. Omistan myös lumenen ja dermosilin kynät. Näistä dermo on enemmän mieleeni 😊

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat