lauantai 18. kesäkuuta 2016

Peitä x3

Dermosililta esittelyyn tänään toinen tuote, jonka ihan vain teitä ajatellen tulin hankkineeksi..

Peitevoidepaletti trio concealer.


Sivuilla tuotetta kuvataan näin:

"Trio Peitevoide tarjoaa ratkaisun erilaisiin ihon sävyongelmiin. Tuotteen kolme eri sävyä peittää, neutralisoi ja korostaa.

Dermosil Trio Peitevoide sisältää kolme erilaista eri tarkoitukseen käytettävää sävyä. Vaalein kellertävä sävy häivyttää tehokkaasti tummia silmänalusia sekä esimerkiksi kasvoilla mahdollisesti näkyviä verisuonia, sillä keltainen neutralisoi sinertävyyttä. Levitä tuotetta sinertäviin kohtiin.

Kellertävää sävyä voit halutessasi levittää myös toisen Trio Peitevoiteessa olevan sävyn päälle, jolloin lopputulos on mahdollisimman peittävä.

Vaaleanpunertava sävy heleyttää ja tuo kasvoille kirkkaan ja raikkaan ilmeen. Voit levittää punertavaa sävyä esimerkiksi kulmakarvojen alle kulmaluun kohdalle ja poskien keskikohtaan kolmion muotoiselle alueelle alaspäin posken korkeimmalta kohdalta.

Vaalean vihreä sävy neutralisoi ihon punoitusta ja punaisia kohtia, kuten esimerkiksi nenän pieliä, näppylöitä tai silmän ulkonurkkia. Levitä väriä ohuelti punaisen alueen päälle ja häivytä rajat huolellisesti. Vihreä peitevoide muuttuu iholle levitettäessä vaaleaksi luonnolliseksi sävyksi."


"Peitevoidetta voi levittää joko ennen pohjustusmeikkituotetta tai sen jälkeen. Mikäli käytät peitevoidetta muun pohjustusmeikkituotteen päällä, on lopputulos voimakkaampi. Jos taas levität peitevoiteen ennen pohjustusmeikkituotetta, tulee lopputuloksesta luonnollisempi. Levitä Peitevoidetta kasvoille sormen tai siveltimen avulla ja häivytä rajat huolellisesti.

Trio Peitevoide on pakattu kätevään rasiaan, jossa on mukana peili sekä kaksipäinen sivellin sävyjen levittämiseen. Trio Peitevoide on hajustamaton ja se on saanut Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden."


Tuote on esimerkiksi Blascon peitevoiteisiin nähden kevyempi kaikin puolin.

 Koen, että tässä paletissa kaikki sävyt ovat käyttökelpoisia ja sopivat ainakin omalle vaalealle iholleni hyvin. Mitään superpeittävyyttä näillä ei saa aikaan, mutta mielestäni kuitenkin peittävyyttä on riittävästi. 

Dermosilille tyypilliseen tapaan tuote on edullinen; hinta vain 7,50€ eli hinta-laatu -suhde jälleen kerraan loistava.


Minkälaisia peitetuotteita sinulla on käytössäsi?


2 kommenttia:

  1. Oon tykänny tän paletin vihreestä,se on just tarpeeks vahamaista pysyäkseen paikallaan mut ei kuitenkaan "liian vihreetä" et sillä sais överit aikaseks :) Mulla on peruskäytössä Collectionin hehkutettu nestemäinen peiteaine ku ei tarvii muuta ku sy-aluetta peitellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä hyvä nimenomaan siinä mielessä ettei ole liian vihreätä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat