perjantai 17. kesäkuuta 2016

Eye Rule

Olen jo jokusen tovin etsinyt silmänympärysvoidetta joko roll-on tai puikkomuodossa - näitä usein voi myös säilyttää jääkaapissa ja siten tehostaa entisestään turvotusta silmänympäryksillä. Näinpä tartuin kauneushoitolassa vieraillessani tuotteeseen, jonka merkki oli minulle melko tuntematon:


Heidän omilla sivuillaan tämän sanotaan olevan ensimmäinen anti-aging -voide, joka tehokkaasti taistelee viittä ikääntymisen merkkiä vastaan.


Käyttöönotto tapahtuu siten, että painetaan ensimmäisellä kerralla useamman kerran, että saadaan voidetta tulemaan - jatkossa yksi painallus riittää. Itsehän pohdin alkuun jo, että onko minulle sattunut maanantaikappale kun jouduin ennen ensimmäistä käyttöä varmaan sata kertaa painelemaan painiketta ennenkuin sain voidetta tulemaan ja sitten seuraavallakin kerralla tämä tuntui temppuilevan. Onneksi nyt kuitenkin on alkanut toimia moitteettomasti..


En tiedä oliko tämä nyt sitten kuitenkaan niin kätevä kuin mitä alkuun ajattelin, ehkä sitä puikkomaista pitää vielä yrittää metsästää :D (ajattelin myös jos olisin saanut miehen tätä kokeilemaan, mutta ainakaan vielä hän ei ajatukselle ole lämmennyt..)

Hintaa tuotteella on n.60€/10ml eli mistään halvasta tuotteesta ei ole kysymys. 


Ovatko Samparin tuotteet sinulle tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Mä en vaa jotenki lämpee näille rullallisille.. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oikein onko nämä loppujen lopuksi minunkaan juttu :D

   Poista
 2. Mä ihan tykkään tästä, virkistää ja kirkastaa sy-aluetta, hyvä meikin alla. TBS:lla ja Vichyllä on muistaakseni puikkomaiset sy-tuotteet. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat