maanantai 27. kesäkuuta 2016

Make Up Store / Kuopio

 
Pääsin mukaan tutustumaan ihaniin Make Up Storen meikkeihin sekä ennenkaikkea näitäkin upeampiin bloggarikollegoihin kesäkuussa Kuopion Matkuksella. Mukana miitissä olivat Charming Nails -blogin Taina (jonka kyydityksellä pääsimme bussiasemalta Matkukseen ja takaisin <3), Talk And Bake -blogin Mimosa, elämää smykkinä -blogin Liisa, hannamaria -blogin Hanna sekä koko homman järkkäillyt MaittaLy -blogin Maitta.


Omasta meikistäni en kuvia tietenkään huomannut ottaa, joten hypätäänpä suoraan Matkukseen Make Up Storen maailmaan. :)


Niin paljon kaikkea ihanaa, että räpsinkin sitten varmaan parisen sataa kuvaa yhteensä :D


Olikin aikamoinen homma näiden läpikäyminen.. Mutta sitten siihen itse asiaan..
Miitin aluksi pääsimme ensinnäkin herkuttelemaan meille varatuilla herkuilla:


Olimme kylläkin juuri käyneet Burger Kingissä Tainan ja Mimosan kanssa syömässä, joten mikään hirmuinen nälkä itselläni ainakaan ei ollut - mutta pitihän sitä toki kaikkea maistaa. :)


Nämä lasit (jotka sitten saimme mukaammekin) on muuten tosi päheet :D


Pienen herkutteluhetken jälkeen (tai sen lomassa) ihastuttava Kati esittele meille myymälää ja kertoi Make Up Storen historiasta (perustajahan on osittain suomalainen Mika Liias -tärkeä tieto kaikille suomalaisille ;D) sekä tuotteista.


Kierroksen jälkeen Liisa pääsi istahtamaan meikkituoliin ja Kati piti meille strobing-demon sekä teki vielä lopuksi Liisalle upean turkoosin kesämeikin.Saimme mukaamme ihastuttavat pussukat Make Up Storen tuotteita, mutta en tietenkään malttanut olla ostamatta toista pussukallista vielä lisäksi :D Tuotteet esittelen teille tarkemmin myöhemmin - tälle postaukselle on jo nyt kertynyt sen verran mittaa :)

Kaiken kaikkiaan aivan ihana miitti vaikka päivälle kertyisikin aika mukavasti mittaa, bussilla mennessä kun saa lähes 2,5 tuntia suuntaansa takamustaan kuluttaa. 


Onko MUS sinulle tuttu merkki?

6 kommenttia:

 1. En ole tutustunut sen tarkemmin Make up storen tuotteisiin. Yhden luomivärin olen kerran ostanut Kicksin alelaarista. Pitäisi varmaan ottaa asiaksi perehtyä enemmänkin MUS:n valikoimiin, kun tuotteet vaikuttavat todella laadukkailta ja monipuolisilta. Pakkauksetkin ovat tyylikkäitä.
  Sari BP

  VastaaPoista
 2. Oli niin kiva tavata ja viettää aikaa yhdessä :) oli tosi kiva mitti ja MUS meikit on ihania <3

  VastaaPoista
 3. Oih, olisipa ollut ihanaa olla mukana :) Harmi vaan, että Kuopioon on täältä niin pitkä matka :/ Tosi kivalta päivältä vaikuttaa kuitenkin ja odottelen mielenkiinnolla mitä niistä pussukoista löytyi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täältäkään valitettavasti kovin herkästi sinne länteen lähdetä, se teidänkin miitinki siellä olisi varmasti ollut ihan super!

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat