lauantai 25. kesäkuuta 2016

Zodiac

Beautybay:ssä tilausta tehdessä huomasin mielenkiintoiset Morphen tuotteet - ja sieltä varsinkin nuo luomivärit. Vaikka luomivärikokoelmani on jo nyt aivan mieletön niin aina sinne uusi mahtuu - eikö? :D


Laajasta valikoimasta päädyin Zodiac-palettiin.


Sävyt eivät ehkä ole juuri nyt kesään kaikelta osin loistavat, mutta vaikuttivat mielenkiintoisimmilta pienistä paleteista.


Sävyjä ei valitettavasti ole nimetty millään tavalla.
Swatchaukset tein tuttuun tapaan riveittäin:Sävyt ovat pigmenttisiä, osa hieman jauhoisemmanoloisia, mutta en mitään ongelmia ole näiden käytön kanssa huomannut (itse teen silmämeikin ennen pohjameikkiä, että pystyn karisseet luomivärit helposti pyyhkäisemään pois pilaamatta meikkiä).


Luomivärit siis itsessään ovat laadultaan hintaansa nähden hyviä. Itse paletti sitten taas on todella hepponen ja muovinen eikä sisällä peiliä. Yllä olevasta kuvasta näkeekin, että Kiinassa tehty.

Hintaa paletilla on hieman kurssista riippuen n.16€ luokkaa, mikä ei 12-luomivärin paletille ole hinta eikä mikään. Sävyt ovat kauniita ja toimivia, mutta pitää katsoa tuleeko tämä jäämään kokoelmiini vai laitanko kuitenkin kiertoon - sävyt eivät sitten ehkä kuitenkaan niin uniikkeja ole kokoelmaani katsoessa..


Onko Morphe sinulle merkkinä tuttu? Mikä on sinun lempiluomivärimerkkisi?


*)sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

 1. Morphen luomivärejä en ole käyttänyt. Kiinnostaisi kyllä, samoin Morphen siveltimet, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia. Ikisuosikkejani ovat Sleekin ja Wet n wildin luomivärit, sekä nykyisin Kikon luomivärit. Kikon ovat tosihyviä, pigmenttisiä ja pysyvät hyvin paikoillaan ryppyisillä luomillani;) Lisäksi värivalikoima on laaja. Suosittelen.
  SariBP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun Kikoa ei Suomesta saa ja muistaakseni heidän omilta sivuiltaan tilatessa postikulut on melkoiset :/

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat