perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulukalentereiden luukut 15, 16 & 17

Avataanpa sitten taas muutama luukku kalentereista :)

Päivä 15:


 Päivä 16:


Päivä 17:


Bloggaajakollegan kokoamasta kalenterista tuli siis:


Mascara x2, huulivoide x2 ja huulipuna. Lumenen mascaran olen joskus kokeillut ja valitettavasti se ei tehnyt ripsilleni mitään (kuten ei oikein muutkaan tähän mennessä testaamani Lumenen mascarat) eli tämä lähtee korkkaamattomana etsimään uutta kotia. Sierra Bees -huulirasvat - no kuten mainittu niin näitä jo ennakkoon löytyi aikamoinen läjä, joten vähintään tuplakappaleet lähtevät kiertoon (en näistä itsekään hankkimiani nimittäin ole kerennyt korkata).. Laura Key -nimellä googlettelemalla en mitään tietoa löytänyt, onko jollekulle tuttu merkki? Gosh huulipuna on varsin nude eli jää ehdottomasti omiin valikoimiin, koska mitään vastaavaa en vielä omista :D

L'Occitane:


 Vartalovoide, paikkakortteja, käsivoide. Vartalovoide ihanassa Verbena-tuoksussa <3 Paikkakorttien kohdalla ensiajatukseni oli valehtelematta "you must be joking!" eli ei nyt ihan nämä napannut.. Käsivoide - taas. Noh 10ml koot kuluvat varmasti nopeasti ja mantelintuoksuinen suihkuöljy oli ainakin ihan superherkkua, joten tämänkin mielelläni testaan.

Yves Rocher:


Jalkavoide, silmämeikinpohjustus, irtopigmenttiä/-luomiväriä. Jalkavoidetta aina menee, joten tämä lähtee omaan käyttöön. Mielenkiinnosta testailen tämän silmämeikinpohjustuksen - katsotaan pärjääkö tämä miten vertailussa UD:n pohjustajan kanssa (jos vaikka kokeilisi, että laittaa toiseen sitä pohjustukseksi ja toiseen tätä? :D) ja irtopigmenttiä/-luomiväriä mielelläni testailen.

Babylips:


Hiuslenkki, huulivoide, tarra. Hiuslenkkejä on aika läjä jo tullut, mutta mieluummin näitä kuin esim. noita tarroja ;P Babylips-huulivoide taitaa nyt olla ainoa, josta itse olen innoissani :D Huulivoiteita löytyy jo hirmuinen määrä, mutta nämä jää kyllä ehdottomasti omaan käyttöön :)

English Tea Shop:


Tässä nyt kaikki olivat mustaa teetä ja näitä kokeillessani olen kyllä todennut, että mieluummin valitsen jatkossakin muun kuin mustan teen - en tiedä onko tottumiskysymys, mutta nämä tuntuvat huomattavasti kitkerimmiltä kuin esim. vihreä tee.


 Mitä kivaa sinun kalenterisi ovat pitäneet sisällään? :)

4 kommenttia:

 1. Mie taas tykkään enemmän mustasta teestä, tosin Liptonin Yellow Label on semmoinen, että sitä ei saa hetkeksikään jättää yksin, muuten on niin kitkerää teetä, että sitä ei pelasta mikään :D

  Tämän kalenterin kammotus on ehdottomasti yhä se Candy Cane, hrrr.. Harmi, kun eivät tämän vuoden kalenteriin tehnyt mitään uutta, vaan samat 12 makua on tässäkin, pöh.

  Kyllä Loccitanen täyteluukut on parempia kuin mitä Sephoran, siinä on ollut kyllä aika mielenkiintoisia täytteitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kahdessa luukussa ollut jonkinlaisia meikki/kauneusopas vihkosia (olikohan molemmissa ainakin neljä sivua), tähtisabluuna, kaksi rullaa maalarinteippiä ja semmoinen lyhyt nauha :D

   Poista
  2. No joo, tuohon verrattuna kyllä.. :D (Tämän päivän luukusta L'Occitanesta kylläkin paljastui joulutarroja aiheena toki L'Occitane - pitää pohtia mihin ne lätkisi, noiden Babylips-tarrojen ohella -kalenteriin? :D)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat