maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalentereiden luukut 18, 19 & 20

Vielä muutama luukku avattavana ennenkuin ollaan jouluaatossa :)

Päivä 18:


Päivä 19:


Päivä 20:


Ja sitten jälleen kalenterittain mitä kustakin näinä päivinä paljastui, järjestys sama kuin aiemminkin eli aloitetaan bloggaajakalenterista:


Tiger-balm, palashampoo & palasaippua, silmänympärysvoide. Tiger-balmissa taisi valitettavasti päiväys olla mennyt umpeen mikäli oikein katsoin :/ Muistelisin kyllä vanhemmillani näitä olleen pitkältikin päiväyksen umpeutumisen jälkeen käytössä, mutta pitää nyt katsoa miten tämän suhteen.. Lapsuudesta tuttu tuote (Vicks taisi ehkä jopa enemmänkin olla kyllä käytössä..) mutta aikuisiällä ei ole tullut käytettyä.. Palashampoo ja palasaippua ovat molemmat todella mielenkiintoisia, mutta minulla on jo Lushin palashampoo (joka sekin on jäänyt varsin vähäiselle käytölle) ja niin ihania kuin palasaippuat ovatkin niin niitä ei vain tule käytettyä (ja näitäkin on jo muutamia kerennyt kalentereista tulla), nämä taidan siis laittaa kiertoon. Lumenen silmänympärysvoidetta muistelisin joskus kokeilleeni - Lumenen tuotteidenkaan kanssa ei voi oikein koskaan mennä pieleen eli tämä jää ihan ehdottomasti omaan käyttöön. :)


L'Occitane:
Piparimuotti, huulivoide, suihkugeeli.
"Täytetuotteena" ollut piparimuotti on ehdottomasti mieleisempi kuin mitä tähän mennessä muita on ollut (pakettikortit, paikkakortit...). Huulivoiteita on aika läjä tullut, mutta tämä tuotteena kyllä kiinnostaa siinä määrin, että pitää ainakin kokeilla. Suihkugeeli on tuota ihanaa Verbenaa <3 Eli ihan ehdottomasti käyttöön jää.


Yves Rocher:
Suihkugeeli, luomiväritopperi, käsienkuorinta.
Suihkugeeli lähtikin heti käyttöön, ihastuttavan jouluisen vaniljainen tuoksu. Top Coat For Eye Makeup Fixing kuullostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta, pitää testata. Käsienkuorinta-ainetta minulla ei tällä hetkellä ollutkaan varastossa, joten eiköhän tämäkin sinne jääne. Babylips:
Ranneke, Babylips, hiuslenkki.
Ranneke lähtee kiertoon, ei jotenkaan ihan oma juttu ole. Babylips <3 (muuta ei tarvinne sanoa :D) Hiuslenkkejä on jo aika läjä tullut, sinne läjän jatkoksi siis vaan..


English Tea Shop:
Tällä kertaa kolmesta luukusta minun onnekseni kahdessa oli vihreää teetä ja yhdessä mustaa teetä. Ihan nämä eivät ehkä maultaan Yogi Teata hakkaa - ne tuntuvat omaan makuuni tarpeeksi voimakkailta ja jopa makeiltakin eli eivät mitään makeutusta vaadi. Mustaa teetä en ilman makeutusta (hunajaa) pysty juomaan, eikä se tosiaan senkään avulla omia makuaisteja hivele.


Viimeiset luukut mahdollisesti yhteen postaukseen avaan - elikkäs katsotaan saisinko jo 25.12. tuon postauksen julki - ja sitten vielä joulun jälkeen jossain vaiheessa teen mahdollisesti kalenterittain koontipostausta missä katsotaan tarkemmin millainen kunkin kalenterin kohdalla kokonaisuus oli. Tuotteista ei tuohon yhteiskuvaa tule koska esim. teethän minä olen jo juonut ja osan tuotteista ottanut käyttööni tai antanut jo eteenkin päin, mutta katsellaan muutaman kuvan sarjoissa sitten nuo sisällöt. :)


Joko lasket kuinka monta yötä jouluun on? :D
2 kommenttia:

  1. Voi kakka, pistin sitten väärän purkin pakettiin. Oli tarkoitus jättää tuo vanha omaan käyttöön. Onneksi en sentään pussittanut korkattua kappaletta, se olisi ollut kolmas vaihtoehto....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hätä. Eiköhän tuo tosiaan vielä käyttökelpoista tavaraa ole kaikesta huolimatta - eikä päiväys tainnut olla kuin kuukauden tai pari mennyt yli :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolustus kuntoon

Useimmilla iho on näin kesällä paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta ajoittain myös kesäaikaan iho kaipaa rauhoitusta ja silloin tarvita...

Luetuimmat