lauantai 19. joulukuuta 2015

Oriflame The ONE Eye Liner Stylo -rajaustussi

Satuin blogista lukemaan suosituksia Oriflamen The ONE Eye Liner Stylo -rajaustussista ja kun se sattui viime jaksolla superhyvässä tarjouksessa olemaan niin pitihän se itselle hankkia testiin - kolmessa eri sävyssä :D (..ja nyt harmittaa kun en sitä neljättäkin samalla ostanut!)


Ensin tilasin mustana ja harmaana, mutta lisäsin sitten vielä sinisenkin mukaan toiseen tilaukseen kun olin kahta ensimmäistä kerennyt testata - ja todennut ne varsin hyvin toimiviksi.


Kyseessä on siis tosiaan tussimainen eyeliner, jonka käytön itse koen varsin helpoksi - tokihan tämä on aina opettelu- ja tottumiskysymys, mutta kun jaksaa muutaman kerran harjoitella niin kyllä se aikanaan alkaa luonnistumaan :)


Iholle swatchattuna värisävyt erottuvat selkeästi, mutta valitettavasti silmiin laitettuna sininen ei kovinkaan paljoa eroa mustasta.. Harmaa näyttää ehkä aavistuksen verran pehmeämmältä, mutta silläkin saa siis kyllä varsin näkyvät rajaukset aikaan. Ja vaikka swatchaukset ovatkin varsin hutaisten tehty (ja vielä kaiken lisäksi varsin läheltä kuvattu..) niin näillä on helppo saada siistiä ja myös ohutta jälkeä aikaan.

Hintaa tällä on normaalisti 13€ - en nyt osaa sanoa maksaisinko itse välttämättä ihan täyttä hintaa (varsinkin kun käsittääkseni Oriflamella aika usein tuotteet tulevat tarjoukseen..) - jos käytössä kestää pitkäänkin hyvänä niin ei ole siinä tapauksessa paha hinta, itsellä kerennyt vasta pari viikkoa olla käytössä ja toimivat kaikki oikein loistavasti. Itsehän siis tosiaan n.5€/kpl maksoin näistä ja tulen taatusti sen ruskeankin itselleni hankkimaan mikäli vielä tarjoukseen sattuu tulemaan.

Jos etsit tussimaista eyelineria itsellesi niin voin tätä kyllä suositella lämpimästi!


Oletko kokeillut kyseistä tuotetta? Mikä on sinun luottotuotteesi rajauksia tehdessä?4 kommenttia:

 1. En ole kokeillut mutta tuo sininen on ihana...13 e on kyllä kova hinta Oriflamen tuotteesta. Jos olisi tarjouksessa niin sitten ostaisin. Oriflamen eyeliner levisi aikoinaan parissa tunnissa raskasta luomea vasten joten hirmu hyvä mielikuva ei ole.
  Lumenen Blueberry eyeliner on luottotuotteeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata jos tarjouksessa sattuu vastaan :) Mulla tää on toiminut oikein hyvin ja on nyt se rajauskynä mihin tulee aina aamulla tartuttua. Yleensä rajaukset eivät leviä minulle, joten tuohon puoleen en osaa mennä sanomaan..

   Poista
 2. Kuuluu minun suosikkeihini myös, eikä leviä raskailla luomillani hyvin pohjustettuna :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat