lauantai 12. joulukuuta 2015

Dermosil Merry&Bright

Kuten toissapäiväinenkin postaus niin myös tämä liittyy jollakin tapaa Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukkuuni - muista siis katsoa 16.päivä mistä on kyse! ;)


Merry&Bright  (kuvaus lainattuna sivuilta):
"Hemmottele ihoasi hellävaraisella kuorinnalla ja sametinpehmeällä vartalovoilla. Joulupakkaus Merry & Brightin sisältämät ylelliset Spa & Sauna Vartalon Kuorintavoide Senses sekä Spa & Sauna Body Butter Senses sopivat erinomaisesti kuivan talvi-ihon hemmotteluun.

Vartalon Kuorintavoide Senses sisältää runsaasti glyseriiniä ja sheavoita. Kuorivina ainesosina on riisinjyvämurskaa ja ja sheapuun pähkinöiden kuorista jauhettua rouhetta. Kun levität kuorintavoidetta kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhtelet ihon lämpimällä vedellä, huomaat eron. Iho tuntuu samettisen pehmeältä.

Body Butter Senses on runsaasti kosteuttava vartalovoi, joka sopii käytettäväksi Vartalon Kuorintavoiteen jälkeen tai yksinään kosteuttamaan kuivaa talvi-ihoa. Body Butter sisältää runsaasti sheavoita sekä glyseriiniä. Sen koostumus on paksu ja runsas, mutta se ei tahmaa, vaan imeytyy nopeasti pehmentäen ihoa.

Molemmissa tuotteissa on Senses-tuotteiden makean sitruksinen kukkaistuoksu."


Vasemmalla kuvassa vartalovoi ja oikealla vartalonkuorinta.


Vartalonkuorinta kuorii hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. On helposti huuhdottavissa iholta pois eli ei ei jätä rasvaista pintaa, iho jää vain mielettömän ihanan pehmoiseksi ja upean tuoksuiseksi.


 Vartalovoi on ehkä minun mielestäni enemmänkin oikein runsasta vartalovoidetta kuin ihan varsinaista voita (verrattuna esim. The Body Shopin kaikista rasvaisimpiin vartalovoihin - näissäkinhän on kyllä todella suuresti variaatioita) eli jos et vartalovoista yleensä pidä niin ei nimen vuoksi kannatta tätä hylätä; tämä imeytyy nopeasti, kosteuttaa tehokkaasti - eli juuri sitä mitä iho talvella kaipaa. Ja tuoksu on se aivan yhtä ihastuttava kuin mitä kuorinnassakin <3

Tätä settiä on vielä postauksen kirjoitushetkellä tilattavissa Dermosililtä hintaan 12,50€. Olin jo niiiin lähellä näiden tilaamista aiemmin, mutta en sitten antanut lupaa itselleni kun vartalovoide varastot pursuavat - onneksi kuitenkin sain tämän iloisen yllätyksen itselleni.

P.s. Saman tuoksuinen tuoksukynttiläkin Dermosililla oli aiemmin myytävänä, tämä on jo valitettavasti myyty loppuun - itse onneksi kerkesin vielä marraskuussa tilausta tehdessä sen itselleni klikata, tämä miellyttävä tuoksu siis valloittaa kotiani tällä hetkellä myös kynttilän muodossa <3

P.s. Muistakaa hyödyntää Dermosilin ilmainen toimitus jouluun saakka!


Joko tämä setti löytyy omasta tai jokun toisen lahjapaketista? ;) 
(Pitäähän sitä itseäänkin muistaa lahjoa! :D)


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet ihkaomia. :)


4 kommenttia:

 1. Mulla on tämä setti. Huomasin näytteen perusteella vartalovoin tuoksun olevan niin pitkäkestoinen ja voimakas, että huomasin sen menevän päivätuoksuna töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on kyllä voimakas, mutta ei liian :) Ja plussaa myös siitä etteivät kuorintarakeet ole mitään muovia vaan riisinjyvämurskaa ja sheapuun pähkinöiden kuorista jauhettua rouhetta :)

   Poista
 2. Tykkäsin näiden tuoksusta, kun näytteen verran nuuhkin. Kuorintavoide olisi varmasti hyvä talveen, koska se vaikuttaa hellävaraiselta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat