sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalentereiden luukut 8, 9 & 10

Jatketaan jälleen kolmen päivän satsissa siitä mihin jäätiin eli tänään esittelyssä 8., 9. ja 10.päivän kalenteriluukkujen sisällöt.

8.päivän luukku:


9.päivän luukku:


10.päivän luukku:Ja käydään sitten taas kalentereittain läpi mitä mistäkin kolmen päivän aikana tuli, aloitetaan bloggaajakalenterista.


Suihkugeeliä, eyeliner&huulirasva sekä palasaippua. TBS Grapefruit <3 Laveran eyelineria en ole testannut aiemmin, joten tämä on ihan huippu! Sierra Bees -huulivoiteita minulta löytyi jo ennalta aika läjä; tuplakappaleet laitan siis omistani näiden osalta kiertoon. Palasaippuoiden suhteen olen varsin huono käyttäjä, mutta pakko tätä on ainakin testata! :)Käsivoide x2 ja hoitoaine. Käsivoiteita aika läjä nyt kalenterista tullut, mutta plussaa siitä että ovat eri tuoksuissa ja näin pienet hupenevat varmasti aika nopeasti käytössä. ..ja sieltähän se odotettu hoitoainekin sitten tuli :D


 Kasvovoide, tuoksunäyte sekä hiuksille hoitoa. Voidetta kokeilen mielenkiinnolla, tuoksukin vaikuttaa itseasiassa yllättävänkin hyvältä ja myös hiuksille tarkoitettu tuote jää käyttöön.


 2x Babylips ja tarra. Babylipsejä yllättäen innolla tästä kalenterista odotinkin - tarraa en niinkään :D


Teekalenteri sisälsi yllättäen teetä :D Nyt olen tosiaan juonut päivän teen saman päivänä, joten näitä ei ole jäänyt jemmaan.


Mikä luukkujen sisällöstä olisi ollut eniten sinun mieleesi? :)

4 kommenttia:

 1. Huulirasvat ja käsirasvat rules... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kyllä kuluu varsinkin talvella ihan kohtuullista tahtia :D

   Poista
 2. Nuo L'Occitanen käsivoiteet on ihania! Ensi vuonna hankin kyllä myös tuon teekalenterin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teekalenteri on kyllä hauska tapa päästä tutustumaan English Tea Shopin valikoimiin - joka siis itselle ennen tätä oli täysin tuntematon merkki. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat