sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Glitter Gal - Teal Green

Tilailin tuossa jokunen tovi sitten Cesarsshopista muutamia tuotteita ja pari kynsilakkaakin sieltä toki mukaan tarttui :D Glitter Gal -kynsilakkoja oli jonkin verran alennuksella myytävänä ja koska nyt jotenkin tuo holo-efekti on enemmän ja enemmän alkanut kiehtoa niin pakkohan tämä tarjous oli hyväkseen käyttää :D

(Pahoittelut huonoista kuvista.)


Teal Greeniä on kuvattu riikinkukon väriseksi kynsilakaksi. Itse kuvittelin tätä itseasiassa (nimestäkin huolimatta) enemmän turkoosiin vivahtavaksi, koska tämä kynsillä (toki valaistuksesta riippuen) näyttikin varsin vihreältä.


Kaunis se on silti (vaikka tuota vihreätä väriä edelleenkin hieman vierastankin..) ja eipähän ainakaan samanlaista ennakkoon varastoista löytynyt :D Ja toisaalta tämä on aika kivanvärinen nyt joulun aikaan :)


Löytyykö sinulta vihreitä kynsilakkoja?

2 kommenttia:

  1. Ihana jouluinen sävy! <3 Multa löytyy paljon vihreitä, sattuu olemaan mun lemppari hieman erikoisemmista sväyistä kynsillä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain tänään toisenkin vihreän kynsilakan - pitää katsoa kumman laittaisin jouluksi kynsille :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat