sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Glamglow Brightmud

Sattuuko teille koskaan, että tilaatte jotain vain oman mielikuvanne perusteella ja koska saatte halvalla? Eli ette tuotteesta ole ottanut pahemmin selvää.. Näin kävi minulle tämän suhteen :D 


Nordicfeel:ssä sattui silmään loistava tarjous Glamglow Brightmudista ja, koska olin juuri vailla naamiota silmänympäryksille niin ei kun tilaukseen vaan..


Pakkaus on aivan ihana ja tuo teksti mikä tulee kun kannen avaa :)


Pakkauksessa on yhteensä 12 paria silmänaamioita yksittäin pakattuna - oikean ja vasemman silmän annos siis erikseen. Yksittäinpakettuinahan nämä ovat helppo ottaa matkallekin mukaan ja toki säilyvyyskin on näin parempaa luokkaa :)


Tämä tuote on siis tarkoitettu silmänympärysten tummuuteen, turvotukseen, väsymykseen, juonteisiin, kirkastamiseksi, täytelöittämiseksi ja kosteuttamiseksi. (Linkki naamion käyttöohjeisiin ym.) 


Mikä sitten meni "vikaan" no ei varsinaisesti mikään, tuote vain oli hieman erilainen kuin mitä kuvittelin ja se ilmeni jo kun avasin tämän ensimmäisen naamio"annoksen". Mutta rohkeastihan sitä toki piti testata; vaikutusaika on varsin lyhyt ja naamiota on varsin runsaasti silmänympäryksille. Pientä nipistelyä tuntui naamion vaikutusaikana - mutta eikös sitä sanota ettei se ole tehokas jos se ei tunnu? :D 

Summa summarum.
Tulen tuotteen takuulla käyttämään loppuun asti (joksikin aikaa tästä riittäneekin..) vaikkei se ollut ihan vain sellainen "peruskosteuttava" kuin mitä vähän haeskelin. Tässä iässä jo toki voi hieman juonteitakin alkaa olla - ainakin nauraessa :D Joten tällainen tehohoito tuskin on pahitteeksi.


Oletko sinä ko.tuotetta kokeillut, minkälaiset on kokemukset? Tai käytätkö ylipäätään silmänympäryksille naamiota?9 kommenttia:

 1. Mä tykkään tästä todella paljon :) Tosin käytän itse aina yhden "napin" molemmille silmille, jolloin tuo pari riittää kahteen kertaan ja silti tuotetta on ihan riittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä vinkki, tuota tuotetta on nimittäin jo yhdessä napissa aikamoinen määrä silmänympäryksille laitettavaksi - eli tämä pakkaus kestää käytössä melkoisen pitkään xD

   Poista
 2. Tätä on tehnyt monesti mieli testailla. Tykkään tosi paljon muista sarjan tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ainakin tuntuu tehokkaalta :D (mut ei omia silmiäni/silmänympäryksiä mitenkään ärsyttänyt)

   Poista
 3. En ole kokeillut, mutta meikäläisen pussukat tarttis nyt kyllä kaikki avut. Glamglowta rakastan, kiitos blogistasi voittamani toffeen tuoksuisen kosteuttavan kasvonaamion.

  Mukavaa sunnuntaita Miuli <3

  VastaaPoista
 4. No niin nyt oli välilehdet auki kahdesta blogista eli sun ja Beauty highlihtsin Mian, joten meni jo sekaisin kommentit vallan. Eli ei ole tästä kokemusta, mutta Mian blogista voittamani Glamglow toffeen tuoksuinen kosteuttava naamio on ihana. <3Täällä pussukat kyllä tarvitsisi kaikki apuvälineet. Ihanaa sunnuntaita Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin hetken etten muistaakseni oli Glamglowta blogissani arponut :D

   Ihanaa sunnuntaita myös sinne <3

   Poista
 5. Olen käyttänyt muutamia silmänalusnaamioita, joita on tullut Livboxin mukana. Jamelan kultakollageeninaamiot olivat ainakin toimivia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen itsekin niistä tykänneeni - ja tulikohan joskus myös Etre Bellen silmänalusnaamiot LivBoxissa!?

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat