maanantai 14. joulukuuta 2015

Dermosil Pretty

Kuten 10. ja 12.päivän julkaisut, niin myös tämän vinkkaan jollain tapaa liittyvän ylihuomenna aukeavaan Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukkuuni - enää ei olisi hirmuisen montaa päivää jännitettävänä mistä onkaan kyse.. :D

Tänään esittelyssä siis jotain kaunista:


Pretty  (kuvaus lainattu sivuilta):
"Kokosimme kauniin kasvomeikin perustuotteet meikkipaletiksi. Joulupakkaus Pretty on käytännöllinen meikkisetti, joka sopii lahjaksi kaikenikäisille.

Pakkaus sisältää kaksi luomiväriä, peitevoiteen, puuterin, poskipunan, pienen poskipuna- ja puuterisiveltimen sekä kaksipäisen luomiväriaplikaattorin.

Rasian puuteri on koostumukseltaan sama kuin valikoimassamme oleva iDeal Puuteri. Peitevoiteen avulla peität ihon pienet virheet ja luonnollisen sävyisen poskipunan avulla viimeistelet meikin. Poskipunan heleä sävy ei sisällä helmiäistä. Vaalean ja ruskean sävyiset luomivärit ovat tuttuja Trio Luomiväri Chocolate -pakkauksestamme. Luomivärien ja poskipunan sävyt ovat neutraaleja ja sopivat kaikille. 

Kaikki tuotteet ovat hajustamattomia."


Kompakti meikkipaletti siis sisältää kaksi luomiväriä, peitevoiteen, puuterin sekä poskipunan - todella kätevä ottaa vaikka matkalle mukaan!


Puuteri (kuvassa vasemmalla alhaalla) ja peitevoide (ylärivissä oikealla ruskean luomivärin vieressä) ovat yllättävänkin hyvän sävyisiä myös vaalealle iholle. Poskipuna (oikealla alhaalla) on ihan mielettömän ihanan värinen ja luomivärit (ylärivissä kaksi ensimmäistä vasemmalta) vaikuttavat melko hyvä pigmenttisiltä - olematta kuitenkaan liian raisuja ihan "perusmeikkaajankin" käyttöön. Mukana olevat siveltimet ovat ihan ok - itselläkin menisi hätätapauksessa, mutta kotona testatessa käytin omia siveltimiäni.

Tämä kaunis paletti lähtee 13,90€ hinnalla, mitä en moisesta pidä ollenkaan pahana hintana! Kenelle tämä sitten sopisi; voisin kuvitella, että ihan nuorelle tytölle ensimmäiseksi paletiksi tai ns. perusmeikkaajalle joko ihan perusarkipaletiksi tai mukaan matkoille - tässähän on kätevästi kaikki matkassa mukana millä saa jo vaikka meikin juhlaankin aikaiseksi. :)

Kenelle sinä tämän paletin antaisit lahjaksi ja/tai tulisiko omaan pakettipinoon? :)


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet ihkaomia. :)

4 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat