maanantai 7. joulukuuta 2015

Marraskuun roskakasa II

Jatketaanpa taas roskien tonkimista siitä mihin äskettäin jäätiin :) Tänään aloitetaan loppuneista hiustuotteista.


Herbina Syväpuhdistava Shampoo (200ml): Itselläni oikein toimiva tuote, johon varmasti vielä tulen palaamaan.

Avon BB Absolute Perfection –hiusnaamio (150ml): Aiempi postaus täällä. Tästäkin tykkäsin kovasti ja voisin ehdottomasti toisen samanmoisen vaikka heti putkeenkin käyttää.

Swell Ultimate Volume Masque (50ml): Kyseessä siis hiusnaamio. Jää omalla kohdalla luokkaan ok. Ei siis vienyt jalkoja alta. Tuoksukaan ei ehkä ihan täysillä napannut. Ts. en itse ostaisi, mutta mahdollisesti tulisi käytettyä jos muutoin vastaan uudemman kerran tulisi. (Feelunique Beauty Box 9/15)

Batiste Dry Shampoo Floral&Flirty Blush (200ml): Batisten kuivashampoot ovat ihan huippuluokkaa vaikka nämä hieman saattavatkin tummaa hiusta värjätä, omassa käytössä tästä ei ole haittaa ollut, koska sen on helposti saanut hiuksia sukimalla häviämään. Tuoksuna tämä ei ollut ehkä ihan minun mieleinen tai siis parempiakin on ollut käytössä.

Palmer’s Cocoa Butter Formula Restoring Conditioner (250ml): Ja jälleen kerran hoitoaine loppui kohtuu reilustikin ennen shampoota.. Pidän itse tämän linjan tuoksusta ja hoitoaine myös toimi hiuksissani oikein mallikkaasti – hyvin todennäköisesti tätä tulee uudemmankin kerran tästä osoitteesta löytymään, mutta ennen tätä voisin vielä katsoa muun valikoiman ko.merkiltä.


The Body Shop Vitamin E Moisture Serum (30ml): Täytyy nyt sanoa, että tämä jää kyllä omalla kohdalla ”ihan kiva” –luokkaan. Ei tuonut oikein mitään erityistä – olen ”kivempiakin” seerumeja käyttänyt..

Balance Me Radiance Face Mask (30ml): Ei mitään suuria tunteita herättänyt puolesta eikä vastaan. Käytän pois mikäli uudelleen vastaan tulee, mutta todennäköisesti ei itse tule hankittua. (LF Beauty Box 10/15)




Lumene Waterproof Eye Makeup Remover (200ml): Olen jo joskus aiemmin tainnut mainita, että tähän tuotteeseen tulee palattua aina takaisin. Oikein mainio meikinpoistoaine siis.


Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet (10ml): Kuten jo nimestäkin voi päätellä, ei koostumus ole ehkä ihan sitä mitä yleisimmin päivävoiteissa on tottunut, tosin minun mieleeni se oli enemmän kuin hyvin! Äärettömän hyvä meikin alle; kosteuttaa loistavasti, mutta myös imeytyy hyvin eikä tämän kanssa minkäänlaista ”rullaamisefektiä” meikkivoiteelta tarvinnut pelätä – ehdottomasti voisin täysikokoisen yksilön tätä joskus käyttööni hankkia! (LF Beauty Box 9/15)


SU-MAN Velvet Skin Brightening Serum (15ml): Tykkäsin kovasti tämän koostumuksesta ja voisin ehdottomasti käyttää isommassakin koossa – jos tulee joskus edullisesti vastaan niin ehdottomasti suosittelen testaamaan! (Feelunique Beauty Box 9/15)


Monu Firming Moisturiser (25ml): Käytin tätä yövoiteen asemasta, oli sen verran tuhtia voidetta - ja tarkoitettu kylläkin kuivalle iholle. Paitsi, että ihotyyppi ei ihan täysillä natsannut (vaikka pidänkin kyllä yökäytössä tuhdimmesti tuotteista..) niin en koe myöskään kiinteytystä kaipaavani (ainakaan kasvojen alueelle – muualle ehkä kyllä :D), joten odotin tämän loppumista kuin kuuta nousevaa. Viimeiselle kerralla voitelinkin sitten oikeastaan koko yläkropan kun tuubia puristella tuotetta tulikin huomattavasti reilummin kuin mitä kuvittelin o.O (LF Beauty Box 10/15)

Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel (50ml): Aiempi postaus täällä. Aivan ihana voide, johon taatusti tulen vielä uudemmankin kerran palaamaan!


Dabba Heather Floral Water & Wild Raspberry Leaf Water & Peppermint Floral Water (50mlx3): Olen aivan rakastunut näihin kasvosuihkeisiin <3 (*klik*) (ja näköjään suihkin näitä menemään aikamoista vauhtia o.O)


REN Keep Young And Beautiful Instant Firming Beauty Shot (10ml): Tämä oli sanalla sanoen ihan hirvittävä minun ihollani – tuntui, että imaisi ihonpinnasta ne vähäisetkin kosteudet pois o.O Käytin kasvoille kahteen kertaan – joista toisella oli aivan pakko pyyhkiä pois, tuntui ettei mikään voide määrä tämän päällä riitä.. Loput tuotteesta käytin reisiin, pakaroihin ja vatsaan – itse enemmänkin sinne suuntaan muutoinkin sitä kiinteytystä kaipaisin :D Voi olla hyvä tuote toisenlaisella iholla, mutta minun pintakuivalle iholleni tämä ei ainakaan tähän vuodenaikaan sopinut lainkaan. (Olisi mielenkiintoista kuulla mikäli jollakulla on ko.tuotteesta toisenlaisia kokemuksia?)

Lumene Arctic Aqua Deep Moisture Eye Gel (15ml): Syväkosteutuksen lisäksi lupaa vaalentaa tummia silmänalusia. Geelimäinen tuote, joka itselläni oli aamuisin käytössä = toimii loistavasti meikin alla. Olen jo aiemminkin ainakin yhden samanmoisen käyttänyt ja tämä on tuote mitä ihan ehdottomasti suosittelen esim. ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi! Kun ikää alkaa olla mittarissa enemmän niin kannattaa vähintäänkin toisena tuotteena olla hieman hoitavampi tuote, kuten itselläkin yökäytössä oli. Tuote, johon helposti voisin kuvitella jatkossakin tarttuvani.

  
Estee Lauder Take It Away –meikinpoistoaine (30ml): Tästä tuoksusta tulee entisen ammatinaikaiset ajat mieleen <3 Tuote ei ehkä niinkään ole minun juttuni, tässä koostumus on kyllä ihan mielenkiintoinen, koska ei ole puhdas maitomainen vaan tuntuu ihan lämmössä jotenkin ”sulavan” – vai kuvittelenko vain? :D Estee Lauderilta niistä vaahtoavista putsareista ainakin aiemmin olen tykännyt, pitäisi joskus taas testiin hankkia mikä nyt on tilanne.

   
Bliss Fabulous Foaming Face Wash (30ml): Tämä oli tuotteena sitä luokkaa, että voisin kyllä mielelläni suuremmassakin koossa käyttää eli tykkäsin! (LF Beauty Box 9/15)


Lush Cup O’Coffee (150g): Aiempi postaus löytyy täältä. Käytin tämän loppuun kuorruttamalla koko vartaloni naamiolla – oli nimittäin tarpeen saada extrahemmottelua ja –piristystä. Oli muutoin aivan ihana vartalollakin käytettynä – ja nyt kun tämä purkki on käytetty loppuun niin saa taas kohta tilata jotain kivaa Lushilta, eikö? :D

Enää näytteiden läpikäyminen - vieläkö jaksatte? :D


Avon NutraEffects Hydration Day Cream SPF15: Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu suojaava ja kosteuttava päivävoide. Koostumuksesta jo huomasikin ettei omalle iholleni oli meikin alle se ideaalein tuote, ainakaan jos ei kunnolla kerkeä imeytyä. Mieto oikein miellyttävä tuoksu.

Lemonjuice&Glycerine Samettisitruuna –käsivoide: Vitamiinivoide, joka ravitsee ja kosteuttaa kuivuneita käsiä. Odotin jotenkin tämän olevan tuhdinpaa tavaraa, mutta onkin koostumukseltaan melko kevyttä ja erittäin hyvin ihoon imeytyvää = päiväkäyttöön oikein sopiva. Tuoksusta tulee joku mielleyhtymä, mutta en ole vielä saanut kiinni mikä?

FoodAholic Orange Natural Essence Mask: C-vitamiinia sisältävä kirkastava kangasnaamio, joka on näissä loppuneissa jo muutaman kerran kerennyt näkyä. Kiva tuote ja voisin ko.merkiltä seuraavaksi kokeilla jotain muuta kangasnaamiota, näitä kun ei enää taida olla jäljellä kuin yksi tai kaksi..

Etude House Collagen Eye Patch: Tehohoitoja/naamioita silmänympäryksille on myös aika ajoin mukava (ja tarpeellinen käyttää!). Näitäkin voisin joskus lisää käyttää.


Glow By Dr.Brandt Ruby Crystal Retinol Hydracreme & Overnight Resurfacing Serum: Tämä näyteduo tuli Feeluniquen tilauksen mukana. Ei ehkä tällä kertaa niin kovin herättänyt mielenkiintoa, lähinnä eniten taisi tuoksu näissä tökätä vastaan..

Philosophy No Reason To Hide: Ehkäisee ja korjaa ihovirheitä: tasoittaa ja häivyttää pigmenttiläiskiä, punoitusta ja laajentuneita ihohuokosia. Pienen näytteen perusteella ei kovin kummoisia johtopäätöksiä voi tehdä muuten kuin, että tämä tuote ehdottomasti kiinnostaa ja voisi joskus pohtia raaskisiko täysikokoisen yksilön itselleen hankkia.

L’Occitane Divine Youth Oil (1ml): Olen nykyisin aivan ihastunut hemmottelemaan ihoani erilaisilla öljyillä iltaisin. Tämäkin tuntui kasvoilla aivan ihastuttavalta ja mikäli en olisi koko näytteen sisältöä hölvännyt kerralla, olisi varmasti imeytynytkin varsin nopeasti. Öljyjen käytössä pitää siis muistaa, että ne ovat varsin riittoisaa tavaraa ja jo pari tippaa riittää koko kasvojen ja decolteenkin alueelle.

Oriflame True Perfection päivävoide + yövoide: Ensimmäisille ikääntymisen merkeille tarkoitetut tuotteet. Tuoksu on melko parfymoitu, ihan ok, mutta jää sille tasolle. Koostumus yövoiteessa ei ollut mitään paksua, ei ehkä pelkästään kuivalle iholle ole riittävä kosteuttamaan.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye: Nimestä huolimatta tätä voi käyttää aamuin-illoin. Aivan ihana tuote, jota ehdottomasti joskus mielisin täysikokoisena käyttööni!

Estee LauderAdvanced Night Repair: Kaikille ihotyypeille sopiva seerumi, joka on ollut markkinoilla pitkään! Olen tätä joskus täysikokoisenakin käyttänyt ja nyt vuosien jälkeen oli ihanaa näytteen verran verestellä muistoja; myös tätä ehdottomasti on joskus täysikokoisena käyttöön saatava!


Huh! Olihan noita :D Miltä kakkoserä loppuneista marraskuun osalta näytti? :) Seuraatko itse kosmetiikan kulutustasi?

2 kommenttia:

  1. Sie käytät näytteitä ihan kiitettävästi, miulla ne jää melkein aina pyörimään ja osa, etenkin Dermon näytteet onkin jo kuivahtaneet :D

    Itse hihkuin eilen, kun Essencen käsivoide viimein loppui, En tykännyt yhtään sen jättämästä kalvosta käsille, joten lantrasin sitä TBS:n käsivoiteella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt yrittänyt tsempata noiden näytteiden suhteen, koska sieltä voi vaikka minkälaisia helmiä löytyä - ja mullakin niitä on aimo kasa kertynyt vaikka olenkin pyrkinyt mahdollisimman paljon laittamaan kiertoon :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat