keskiviikko 30. joulukuuta 2015

L'Occitane -joulukalenterin yhteenveto

Kalenteri joka meinasi jäädä saamatta (ja josta syystä Yves Rocherin kalenteri lähti samantien tilaukseen kun tajusin sen olemassaolon :D).. Hintaahan tällä oli 39€ - mitä on kovasti arvuuteltu oliko sattunut virhe Suomen hinnoittelussa kun UK:n hinta taisi olla £39 (eli noin 54€ - riippuen kurssista). 

Tämäkin nyt näkyy vain yhteiskuvassa YR:n joulukalenteripussukoiden kanssa, mutta laitetaan tämä nyt tähän, että näkyy edes hieman minkälainen kalenteri oli kyseessä (ensi vuonna pitää muistaa tämän suhteen tsempata!)


Ja sitten siihen sisältökatsaukseen:


Ultra Rich Face Cream,
5 Essential Oils shampoo & hoitoaine, 
pakettikortit, 
käsivoide x5 (Delightful Rose, Pivoine flora, Cherry blossom, Amande, Shea),
 palasaippua x2 (Jasmin&Bergamote, Milk Extra Gentle Soap with shea butter),
 Almond-suihkuöljy,
 joulukoriste, 
kynsiviila,
 vartalovoide x2 (Verbena, Ultra Rich Body Lotion),
 jalkavoide, 
paikkakortit, 
piparimuotti, 
huulivoide, 
Verbena-suihkugeeli, 
 tarra-arkki, 
irtotähdet, 
Pivoine Flora EdT (5ml).

Tässä kalenterissä njääh-osastolle jäivät oikeastaan kaikki "täytetavarat" ehkä piparimuottia lukuunottamatta. Käsivoiteita oli aika läjä, mutta nämä ovat kätevänkokoisia käsilaukkuun (kun niitä sieltä aina muistaisi sitten käyttääkin..) ja kaikki eri tuoksuisi = mielelläni testaan. Palasaippuoiden suhteen olen edelleenkin huono, toinen lähtikin jo kiertoon, toinen jäi wc:hen "raikastamiseksi" :D (tuoksui sen verran voimakkaasti ainakin aluksi :)) Ihonhoitopuolta olisin ehkä enemmänkin kaivannut, mutta kaikkinensa koin kalenterista saaneeni rahoilleni vastinetta. :) Aionko ensi vuonna hankkia? Jaa-a, jos jostain saisi urkittua hieman sisällöstä (jos on vastaava kuin tänä vuonna niin jää kyllä hankkimatta) ja riippuu toki myös hinnasta.


Hankitko sinä kyseisen kalenterin tänä vuonna ja/tai jäikö ensi vuotta varten hankinta kutkuttelemaan? :)

6 kommenttia:

 1. Mää en tätä kyllä hankkis, noitten täytejuttujen takia. Laskin, että 10/24 luukusta jäis mulla käyttämättä, ni eihän se kannata. Pöh. Muut luukut on mielenkiintoista ja käyttistä kamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nopeasti oikein laskin niin itselläni varmaan 17/24 jää ehdottomasti omaan käyttöön, joten itselleni tämä oli sen kannalta ihan passeli hankinta. :)

   Poista
 2. Ei ollut tää L`Occitanen kalenteri kovin vakuuttava, mutta kyllä mielestäni ton 39€:n väärti, näinköhän oli hinta Suomessa ihan oikein? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin epäilen, et siinä saattoi joku pieni fiba sattua.. :D

   Poista
 3. En taida ostaa enää... en usko, että vaihtelua riittää tarpeeksi ja nuo oheistuotteet olivat iso pettymys. Suurin osa kosmetiikasta oli kyllä kivoja kokeiltavia. 39 euroa oli hintana ainakin muutamissa Euroopan maissa, joten ei se välttämättä ollut moka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tuo UK:n hinta sitten ollut erehdys vai ovatko arvelleet siellä maksettavan kalenterista enemmän :D (käsittääkseni kuitenkin samasta kalenterista oli kyse!?)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat