tiistai 29. joulukuuta 2015

Lip Monthly December

Jos joku muistaa niin tämä kyseinen kuukausittainen yllätysboxi vilahti blogissani syyskuussa ja siitä lähtien tämän uudelleen tilaaminen on kutkutellut - näinpä se nyt sitten joulukuulta lähtien lähti tilaukseen ja meninpä sitten samantien tekemään tilauksen vuodeksi eteenpäin :D Tämä vain pitää sitten muistaa irtisanoa tarpeeksi ajoissa jos ei tuon vuoden jälkeen enää halua jatkaakaan..

Nyt tilatessa tälle jäi hintaa postikulujenkin kanssa vain n. 110€ mikä tekee alle 10€ per boxi - eli ette varmaankaan enää tässä vaiheessa ihmettele miksi tämä lähtikään tilaukseen :D Kannattaa siis ehdottomasti tämän osalta hyödyntää nuo tarjoukset mitä jatkuvasti tuolla on meneillään. :) 

Mutta sitten siihen joulukuun Lip Monthlyyn..


Joulukuinen meikkipussi on kauniilla talvisella maisemalla koristeltu - ja suomalaisellehan aina sini-valkea väritys uppoaa ;)


Sisältönä oli kaksi selkeästi huulituotetta, poskipuna sekä tuo pieni purkki on lip/cheek tint eli sopii niin poskille kuin huulillekin.

 
Joku saattoikin jo tämän tuolta bongata; tuttu tuote, joka siis tuli jo syyskuun boxissa. Harmillista, toivottavasti ei turhan usein tuplakappaleita enää jatkossa tulisi :/ Sävy tässä on aivan ihana, mutta en kuitenkaan kaksoiskappaletta tästä olisi tarvinnut -> kiertoon..


Toinen huulipuna on MeMeMe Coral Cloak (arvo $15 eli noin 13,70€). Sävy vain tässä näyttää niin tymäkästi ei-minulta, että pitää katsoa tulenko tätä ollenkaan edes testaamaan.


Evelyn Iona Lip/Cheek Tint (arvo $22 eli noin 20,10€).
Tämä on ihan kivansävyinen, mutta itse hieman voidemaisia poskipunia vierastan.. Eli katsotaan nyt mikä on tämän kohtalo..


MMU Hikari Blush (arvo $15 eli noin 13,70€).
Tällä kertaa ehkä jopa sanoisin, että paras tuote oli se joka ei ollut huulille tarkoitettu :D Oikein ihastuttavan sävyinen poskipuna.


Summa Summarum.
Neljästä tuotteesta yksi oli jo aiemmassa boxissa tullut, yksi on totaalisen väärän värinen minulle ja yhtä vain hieman vierastan, mutta se neljäs mieluinen tuotekin on jo arvoltaan enemmän kuin mitä tämä kokonaisuudessaan kuukaudessa kustantaa = olen oikein tyytyväinen. Pitää vain toivoa, että jatkossa sattuisi paremmin sopimaan useampikin tuote. :)


Joko sinä olet tämän innostunut itsellesi tilailemaan? :)

8 kommenttia:

 1. En ole innostunut mutta hyvin hauska idea kyllä! Pari hyvänväristä tässä boxissa olisi ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin tähän nyt vinkata - saattaa olla, että noista jotain näkyy arvontapalkintona mikäli en niitä itse lähde korkkaamaan, ainakin tuo tuplana oleva kynä on sellainen joka ei omaan käyttöön jää. :)

   Poista
 2. Tää on mielenkiintoinen boxi, rahoille saa kyllä vastinetta, harmi tuo tuplatuote, kukaan ei kuitenkaan parissa kuukaudessa käytä punaa loppuun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varsinkaan kun niitä on jostain kumman syystä ihan kohtuullinen määrä kertynyt :D

   Poista
 3. Voidemaisista poskipunista tulee vain lapsuus ja discot mieleen, ei hyvä:D Ihan kamalaa ainetta kun ei sillon ole osannut käyttää;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monen muunkin meikkituotteen käyttö taisi olla aika hakusessaan tietyssä iässä xD

   Poista
 4. Aivan ihana meikkipussi!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat