sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box December 2015

Ensinnäkin toivottelen oikein hyvää itsenäisyyspäivää Suomelle sekä suomalaisille!! <3


-------------------------------------------

Yllättävää, että kerrankin LF-boxi saapui ennen LivBoxia! Josta puheenollen - toivottavasti se saapuisi heti jo tuossa alkuviikosta, se Laveran tuote siellä kovasti jo polttelee :D Mutta takaisin tämän päivän aiheeseen eli miltä boxi näytti:


Ulkoasu noudatti edelleen samaa linjaa kuin kahdessa aiemmassakin boxissa - tästä oli vain valitettavasti yksi kulma hieman lytyssä, kuten kuvastakin näkyy :/


Turkoosin paperin avattuaan pääsi tuotteisiin:


Aina on mälsää, jos jokin tuote on tullut boxissa aiemminkin ja näin on nyt tuon harjan kanssa. Edellinen on kyllä jatkuvassa käytössä, mutta mieluumminhan sitä näissä näkisi ja kokisi kaikkea uutta ja ihmeellistä - no aina ei voi voittaa..


Tuotteita boxissa oli siis tällä kertaa 6kpl:

Eve Lom Morning Time Cleanser (ovh 54,45€/125ml, boxissa 50ml koko)
Tämä luksus kasvojen puhdistusaine on nopea ja helppo käyttää ja pestä pois muutamassa minuutissa. Jättää ihon pehmeäksi, kuorituksi, kirkastetuksi sekä selkeästi pienentyneillä huokosilla.
Itse en yleensä aamuisin varsinaisesti pese kasvojani; misellivedellä pyyhkiminen riittää. Koska tätä ei ole varsinaiseen meikinpoistoon tarkoitettu niin otan tämän iltakäyttöön kaksoispuhdistuksen toiseksi osaksi (siinähän ensimmäisen on tarkoitus poistaa meikki ja toisen puhdistaa ihoa muutoin). Eli käyttöön tulee vaikkakin ei aivan siinä tarkoituksessa kuin mihin on suunniteltu.

Lord&Berry Pailette Glitter Eye Pencil  (ovh 13,95€/?, boxissa 0,6ml koko)
Laita silmäsi sädehtimään Lord&Berryn silmämeikkikynällä.
Minulle on kertynyt aikamoinen määrä silmämeikkikyniä - myös musta glitterinen, eri merkissä kylläkin. Mutta kaipa tämä tuonne joukon jatkoksi mahtuu.

Wetbrush Squirt (ovh 10,95€)
Tarkoitettu niin märkien kuin kuivienkin hiusten selvittämiseen hellävaraisesti.
Tällainen minulta tosiaan jo löytyy, eri värisenä kylläkin, ja olen siitä kovasti tykännyt. Tämä jäänee hetkeksi odottamaan vuoroaan ja paikkaansa. 

Codage No3 Radiance&Energy Serum (ovh 99,45€/30ml, boxissa 7ml koko)
Erityisesti suunniteltu väsyneelle ja samealle iholle, auttaa karkoittamaan väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä.
Seerumeistahan minä tykkään kuin hullu puurosta (hah, onpahan tuokin sanonta!) joten ehdottomasti käyttöön lähtee.

Eylure Double Lash (ovh 6,95€?)
Tätä en nyt tuolta Lookfantasticin sivuilta suoraan löytänyt.. Nämä ovat hieman erikoisen näköiset ripset (ei nyt tule noissa minun kuvissani valitettavasti näköjään esille..), mutta kokeillaan onnistuisiko näidenkin käyttö samoin kuin olen nyt oppinut näitä käyttämään eli puolitettuna :D

Molton Brown Body Wash Coco&Sandalwood (ovh 24,95€/300ml, boxissa 100ml koko)
Aiemminkin Molton Brownin suihkugeeliä on Lookfantasticin boxin mukana tullut eikä se aiempikaan tuoksuna oikein ollut minun juttuni. mutta tämä vielä vähemmän. Tuoksutin tätä miehelläkin niin ensimmäinen kommentti oli ettei ainakaan minun suihkugeelini ole :D Eli on varsin maskuliinin tuoksultaan niin minun kuin miehenikin nenään = nostan miehen hyllyyn, josko tämä hänellä tulisi käytettyä (siellä tosin Lushin Grass:kin odottelee edelleen käyttöään)..

 

LOPPUYHTEENVETO
 Ihan ok boxi, ei mitenkään suuria riemunkiljahduksia aiheuta mutta ihan käyttökelpoista tavaraa tuolla kuitenkin oli. Jos pitäisi nostaa tuotteista tässä vaiheessa suosikit niin ne olisivat kasvoseerumi sekä ehkä nuo Eyluren ripset - katsotaan mikä on tilanne siinä vaiheessa kun ovat testiin asti päässeet :D


Miltä sinun silmääsi boxin sisältö näyttää?
 

8 kommenttia:

 1. En tälläisestä boxista tiennytkään, itse boxin ulkoasu on kyllä aivan ihana. Mukavaa itsenäisyyspäivää <3

  VastaaPoista
 2. Mä mietin tämän tilaamista, mutta onneksi en tilannut. Mullakin on tuo harja, joten olisi ollut aika pettymys saada se taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää toivoa, että tammikuun boxi olisi taas parempi :) Mulla taitaa olla jonnekin kesän korville saakka tuo tilaus voimassa - saattaa olla, että sen jälkeen pidän jonkin aikaa paussia, paitsi jos nyt keväällä sattuu niin loistoboxit tulemaan ettei malta :D

   Poista
 3. Onkohan nämä viimeisimmät boxit jotain suosikki/kokoelmaboxeja? Luin jostain blogista, että boxien idea olisi ensi vuonna vaihtumassa toisenlaiseen, saa nähdä miten on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mielenkiintoista.. Kuukauden päästähän sen näkee mitä mahdollisesti on tulossa!? :)

   Poista
 4. Tämä oli itselleni viides ja toistaiseksi tylsin boksi. Edellisiin verrattuna niukempi sisältö eikä sieltä oikein mikään noussut esiin. Seerumia kokeilen kyllä mielelläni ja pakkohan se on testata, mikä ihmetökötti noin kallis putsari voi olla. Toivottavasti ensi vuonna olisi parempaa tiedossa, tilasin tämän tulemaan syksyyn saakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä tosiaan ns.jouluboxiksi aika valjuksi jäi - jotenkin odotti joulukuun boxilta enemmän, varsinkin kun esim. marraskuun boxi oli sen verran runsas.. Mutta toivotaan, että uusi vuosi tuo uudet kujeet tämänkin boxin osalta. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolustus kuntoon

Useimmilla iho on näin kesällä paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta ajoittain myös kesäaikaan iho kaipaa rauhoitusta ja silloin tarvita...

Luetuimmat