lauantai 7. marraskuuta 2015

Oriflame Kauneutta Kaamokseen -blogitapahtuma

Kukaan ei ole mahtanut vuosien varrella välttyä kuulemasta Oriflamesta ja hyvin monet ovat tuotteitakin taatusti kokeilleet – näin myös itselläni. Joskus pienenä olen jo Oriflameen tutustunut äitini/siskoni kautta, näistä ei kyllä kovinkaan suuria mielikuvia ole.. Välissä oli vuosia taukoa ilman Oriflamea kunnes joskus kymmenisen vuotta toimin hetken Oriflame-edustajanakin silloisten opintojeni alkuvaiheessa (kauneudenhoitoala). ”Urani” jäi kylläkin lyhyeksi, koska siirryin ”parempien” hoitolatuotteiden pariin (ja myöhemmin sitten selektiivisen kosmetiikan pariin) ja mielikuvakin jäi ehkä vähän njääh-tasolle; luomiväreissä koin olevan huonosti pigmenttiä ja kaverini sai jonkinmoisen allergisen(?) reaktion jostain hoitovoiteesta. Vuosia vuosia siis olen vähän ”nenän vartta pitkin” katsellut Oriflamea enkä ole sitä minään pitänyt. Nyt kuitenkin blogiaikakauteni (:D) myötä olen avartanut hieman katsettani ja varsinkin nuo positiiviset käyttökokemukset Oriflamesta ovat alkaneet kutkuttaa mieltäni – näinpä lähdin oikein mielelläni mukaan Oriflamen bloggari-iltaan tutustumaan tuotteisiin taas tarkemmin.

(Yksi tuote mitä olen muutoin haikaillut noilta edustaja-ajoiltani on Milk&Honey -sarja, se oli jotain niin syötävän ihanan tuoksuista, pakko varmaan tilata jokin tuote testiin ja kokeilla onko aika vain kullannut muistot :D)Ensi alkuun, jos Oriflame on nyt kuitenkin jolle kulle vieraampi sarja niin, kyseessähän on tosiaan vuonna 1967 perustettu ruotsalaisyritys, joka myy maailmanlaajuisesti kosmetiikkaa kotimyyntikonseptin kautta. (Nykyään tosin on kuluttajan mahdollista myös suoraan verkkosivuilta tuotteita tilata.) Oriflameen siis olennaisena osana liittyy erilaiset kotikutsut, jossa innokas emäntä järjestää tilaisuuden ystävilleen ja tutuilleen, johon Oriflamen edustaja sitten tulee tuotteitaan esittelemään ja tilaisuuden lopuksi jokainen tekee tilauksensa – jos nyt haluaa jotain tilata, minkäänlaista tilauspakkoahan näissä ei koskaan ole.


Ja sitten siihen itse asiaan eli Oriflame -blogitapahtumaan, johon pääsin osallistumaan mukaan. :) (oli muutoin ihka eka bloggarikokoontuminen missä allekirjoittanut oli mukana - voin myöntää, että kyllä jännitti! :D)

Illan aluksi saimme hieman pientä briiffiä tuotteisiin ja Oriflameen yleensäkin liittyen, minkä jälkeen pääsimme tuotteita hypistelemään.


Paljon olen blogeista tosiaan viime vuosina lukenut kehuja Oriflamen tuotteista ja näinpä oma hinku päästä testaamaan on kehittänyt melkoisen suureksi. Olen myös harkinnut uudelleen Oriflameen liittymistä - itse kun jotenkin tykkään hallinnoida noita tilauksiani :D Ja näinpä ampaisin tilaisuuteen tuolla illassa ja täyttelin tietoni, että sain itselleni tunnukset.


Oriflame siis tulee jatkossa varmasti näkymään blogissani, mutta näin vaihtelunhaluisena varmastikin ihan kohtuullisina annoksina ;D Uskon, että täältä tulee löytymään tuotteita joista tykkään tosi tosi paljon ja sitten on myös niitä mitkä eivät ihan täysillä osu ja uppoa - aivan niinkuin kaikilla muillakin sarjoilla, vaikka siis Oriflame-edustajaksi lähdinkin niin en tuotteita tule kehumaan vain kehuakseni vaan jos ihan oikeasti ja aidosti niistä pidän. :)


Saimme tapahtumasta mukaan tutustuttavaksi eleo-shampoon sekä näytteet true perfection -sarjan päivä- ja yövoiteesta - näistä enemmän kunhan olen kerennyt kokeilemaan (katsotaan laitanko tilaukseen shampoolle kaveriksi hoitoaineen, että saisin ne kimpassa testattua..) :)


Niin ja tapaamani bloggarikollegat oli aivan ihania <3 ihan turhaan jännitin, mutta aina kai se pieni jännitys ja perhoset vatsanpohjalla kuuluvat uusiin tilanteisiin :)


Onko Oriflame sinulle tuttu? Mielelläni otan vastaan myös vinkkauksia niistä must-have -tuotteista! :D

2 kommenttia:

  1. Swedish Spa -sarjan vartalonkuorinta on parasta, tosin käytän sitä vain käsienkuorintaan :) Hamstraan sitä aina silloin, kun on alle 10 € tarjouksessa, täysihintaisena en ostaisi, kuten en muitakaan Oriflamen tuotteita. Onneksi kuitenkin saa aina kaikista ne alet muiden alennuksien lisäksi. Postikulut tosin hieman riipaisee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan sitä mieluummin pienelläkin alennuksella tuotteet ostaa :D Pitääkin tuota joskus kokeilla - kunhan taas tarjoukseen tulee ;D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat