keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lumene True Passion & I Love Makeup Lip Lava

Huulimeikkihankinnat sen kun jatkuu :D

Ensinnäkin Lumenen True Passion -huulipunat alkoivat kummasti kutkutella Glitz&Glamin postauksen luettuani, joten pitihän sieltä sitten yksi sävy itselle testiin hankkia. 


Päädyin sävyyn 4 Lumoava Tuulenvire.


Todella kaunis lilapinkki puna <3

Huulilla tämä tuntuu miellyttävältä ja myös kestävyys vaikuttaa olevan varsin hyvää luokkaa. Hylsyhän on hieman erilainen kuin huulipunissa on normaalisti totuttu näkemään, mutta omalla kohdalla tämä ainakin on varsin toimivantuntuinen. Kuivat huulet kannattaa muistaa "huoltaa" kunnolla ettei huulipunat näytä suttuisilta; kuorintaa ja varsinkin runsasta kosteutusta - tämä pätee ihan kaikkiin puniin. :)

Toisena tämän päivän esittelyyn nostan I <3 Makeup Lip Lavan eli nestemäisen huulipunan.


 Sävyksi valikoitui upean violetti Shockwave.


Aplikaattori on mielestäni tässä oikein toimiva.


Sävy on todella päheä :D Sävy tarttuu myös huuliin, joten ihan jatkuvasti ei tarvitse lisää olla laittamassa. Itselläni huulet ovat superkuivat, mutta kun on kunnolla hoitanut ja kosteuttanut niin tämänkin käyttö onnistuu vallan mainiosti ilman rumaa lopputulosta. :)


Oletko sinä jo päässyt kokeilemaan Lumenen uutuushuulipunaa tai onko Lip Lava tuttu tuote? :)4 kommenttia:

  1. En ole kokeillut Lumenen uutuuspunia, mutta niissä on pari tosi nättiä sävyjä, itseäni kiehtoo se punainen ja oranssiintaittava punainen. :) Shockwave näyttää sairaan makeelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shockwave on sairaan makee :D Ja kannattaa kyllä ehdottomasti hankkia vähintään toinen noista mielimistäsi sävyistä tosin voi olla, että joudut sen jälkeen pari muutakin hankkimaan - itsellä ainakin houkuttaisi kovasti vaikka huulimeikkejä on kylläkin ihan mieletön määrä tullut viime aikoina hamstrattua, muutama vielä täälläkin esittelemättä o.O

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Unifying Youth Serum

saatu ilmaistuote En edes muista milloin omaan ihonhoitorutiiniini ei olisi kuulunut seerumi. Seerumilla saa helposti lisätehoa ihonhoitoon ...

Luetuimmat