keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Minä *sydän* Dabba

Kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsinkin niin tykästyin näihin kukkaisvesiin ja meinasi jo melkein hätä tulla kun huomasin, että kaksi pulloa on jo tyhjentynyt ja kolmaskin alkaa vedellä viimeisiään! Tässä vaiheessa voin sanoa, että harmitti kun en I love me -messuilta sitä toista matkapakkausta ostanut mitä jo käsissäni pyörittelin (note to myself: jos pohdit jonkin tuotteen ostoa messuilla niin älä missään nimessä jätä sitä ostamatta sillä periaatteella, että "haen sen sitten myöhemmin"). No mutta onneksi näitä ihanuuksia saa Biodellystä <3 Ja näinpä se tilaus sinne sitten lähti, varsinkin kun Halloweenin kunniaksi sattui tuotteista hieman alennustakin saamaan (noh myönnetään, että ilman tarjoustakin olisin varmaan joka tapauksessa "joutunut" nämä tilailemaan o.O) Ja mitäpä sitten ostin:


No kaikki loput Dabba-kukkaisvedet, joita en vielä ollut testannut :D Eli se mainitsemani Power from the meadow -pakkaus piti tietenkin ottaa (sisältää piparminttu-, siankärsämö- ja mesiangervo–kukkaisvedet 50 ml matkakoossa)  ja koska nyt noita kukkaisvesiä noiden matkapakkauksissa olevien lisäksi on vielä kaksi niin pakkohan nekin oli vielä ympätä mukaan: Omena ja kamomilla (nämä siis 100ml koossa).

Näistä olen kerennyt korkata pakkauksen siankärsämö- ja piparminttu-kukkaisvedet ja täytyy sanoa, että nämä kyllä tunnistaa tuoksusta mikä on kyseessä :)


Oletko sinä jo innostunut näistä kukkaisvesistä? :)


4 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon, lempparini on vadelmanlehti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehkä suosikkia osaa ainakaan vielä nostaa, kaikki ovat olleet ihania käytössä :) Pitää pohtia mikä voisi sitten näiden loppumisen jälkeen olla korvaava tuote - L'Occitanellakin taisi jotain kasvosuihkeita muistaakseni olla..? :)

   Poista
 2. Wau, todella mielenkiintoinen postaus! :) Pitää mennä kyllä testaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mutta varoitan, että näihin jää koukkuun ;)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat