tiistai 24. marraskuuta 2015

Etude House Dr.Lash Ampule

Paljon on pinnalla kaikenlaiset ripsien pidentämiseen tähtäävät toiminnot, yhtenä näistä erilaiset ripsiseerumit. Olen joskus vuosia vuosia sitten Talikan ripsiravinnetta kokeillut, mutta en nyt muista tuliko siitä millaista lopputulosta, mutta nyt en äkkiseltään ainakaan muista muita kokeilleeni. Päätin sitten riskillä tilata BeautynetKoreasta ripsiravinnetta, kun sellainen siellä vastaan sattui. Suosittelen olemaan hyvin tarkkana mistä tilaa varsinkin silmien lähelle käytettävät tuotteet ja vaikka itse olen ko.verkkokauppaa käyttänyt ja se vaikuttaa luotettavalta ja tuotteet kurantilta, niin suosittaisin kuitenkin suosimaan suomalaisia verkkokauppoja - kun kyse on kuitenkin omasta terveydestä niin kannattaa harkita onko se muutaman euron säästö sen riskin arvoinen?

Mutta ennenkuin lähdetään enemmän sohimaan kepillä ampiaispesää niin mennään takaisin tämän postauksen aiheeseen eli siihen hankkimaani ripsiravinteeseen.


Pahoittelut tärähtäneestä kuvasta, mutta olen jo valitettavasti pahvipakkauksen heittänyt menemään, joten parempaakaan en nyt tähän hätään saa :/ Pakkauksen mukana tuli tosiaan ripsiravinneampulli, -seerumi sekä pahvinen mittataulukko, millä pystyy alku- ja lopputulosta toisiinsa vertaamaan.


Ripsiravinnehan olisi tosiaan tarkoitus saada ripsien tyveen - ei pituuksiin - ja tästä syystä levitystapa ei ole harjamainen.


Yllä alkutilanne oikeassa silmän ripsien suhteen syyskuun puolivälissä..


..ja sama vasemman kanssa.

Pisimmät ripset siis tuolla noin 6mm tienoilla. Mikä sitten on lopputulos noin 2kk käytön jälkeen? (Täytyy myöntää, että alussa muistin päivittäin tuotetta käyttää, mutta jossain vaiheessa alkoi lipsumaan ja muutama päivä saattoi jäädä välistä - tuskin sillä kyllä kuitenkaan kovin suurta merkitystä oli lopputuloksen suhteen..)


Aloitetaan oikeasta silmästä, jossa nyt mittataulukko ei ole ihan täysin kohdilleen sattunut, mutta eiköhän tuosta lopputulos kuitenkin näy..


..ja vasen silmä.

Siistimmin ripset rivissään vasemmalla puolella jälkimmäisessä kuvassa, mutta itse en kyllä oikein muuta eroa huomaa - näetkö sinä?

Summa summarum. En koe saaneeni mitään hyötyä ainakaan kyseisestä ripsiravinteesta, mutta toki ihan mielenkiinnosta jatkossa muitakin voisin testiin ottaa mikäli vastaan sattuu tulemaan.

Oletko sinä käyttänyt ripsiravinteita, oletko saanut näkyviä tuloksia aikaan?

5 kommenttia:

 1. Itsellä vähän sama homma kun sulla. Ensin innokkaasti ja sitten alkaa lipsumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitäs yrittää aina pitää näkyvillä et muistas helpommin!? :D

   Poista
 2. Mä ja monet mun tutut on käyttänyt BeautyLashin ripsiseerumia, ja sillä on saanutkin tosi hyviä tuloksia :-) Mulla tosin kävi niin, että toisesta silmästä katkes/tippu ripset yhestä kohdasta aivan täysin, että siinä oli sellainen sormen paksuinen kolo... Kyseinen seerumi tais olla jotenkin vioittunut yksilö, sillä mun sisko käytti sen sitten loppuun ja sillä kävi ihan samoin. Muilta en oo ainakaan kuullut, että olisi niin käynyt... Eli en nyt tiiä suosittelisinko sitä seerumia vai en, koska kyllä sillä tuloksiakin sai aikaan :-D Se oli siis tällainen seerumi:

  http://www.beautymail.eu/sites/default/files/imagecache/store_product_full/BeautyLash-Eyelash-Growth-Booster.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts. :/ Onpas ikävästi käynyt - toivottavasti ripset ovat kasvaneet takaisin?

   Poista
  2. Joo siis on kasvanut, seerumin käytöstä on reilu vuosi jo aikaa :-)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat