sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Circue - Fascination street & F.U.N. Lacquer - Style + arvonnanvoittajan julkistus

Esittelen nyt tässä samassa postauksessa kaksi ihastuttavaa lakkaa. Aloitetaan Circuen Fascination Street -kynsilakasta, joka päätyi ensimmäisenä kynsilleni.Pohjasävy tässä on violetti, joka taittaa siniseen. Lisäksi upeaa loistetta tuo kultaiset shimmerit sekä holoefekti. Kerta kaikkiaan upea kynsilakka!

Tämä viihtyi yksinään muutaman päivän kynsilläni, hyvin pienoista kulumaa kärkiin alkoi tulla, mutta ei lohkeamia niin ajattelin vain hieman tuunata lakkausta kokeilemalla sen päälle toista ihanuutta, joka ei vielä kynsilleni asti ollut päässyt; F.U.N. Lacquerin Style.


 Tämä ihanuus on useampaan sävyn shiftaava glitter; löytyy sinistä, violettia, punaista, oranssia.. Kuvassa tämän upeus ei tietenkään tule missään määrin esille, joten joudutte luottamaan siihen, että tämä(kin) on aivan kerta kaikkisen i-h-a-n-a!
-------------------------------------


1w-arvonta päättyi perjantaina puoleen yöhön ja ihan mukavasti osallistujia tuli mukaan - kiitokset siitä kaikille <3

Arvoin voittajan tuttuun tapaan random.org:n avulla ja tällä kertaa voittaja on:
~Miia~

Voittajaan olen ollut henkilökohtaisesti yhteydessä.

P.s. Arvontoja mahdollisesti jatkossakin tulee olemaan, ehkäpä jo melko lähiaikoina, joten kannattaa ehdottomasti pysyä mukana! ;)  

1 kommentti:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat