maanantai 2. marraskuuta 2015

Kosmetiikkajemmani: Huulet II

Edellisessä postauksessa kävimme läpi erilaiset huulien hoitotuotteet, joita minulle on kertynyt. Katsotaan tänään mitä huulimeikkien puolelta löytyy. Aloitetaan huulikiilloista..


Näitä minulle onkin "muutama" kertynyt.
Noyah Gloss (sävy: Summertime Peach) saapui minulle Lip Monthlyn mukana. Tätä olen tähän mennessä kerran kokeillut, voisi ottaa laukkuun mukaan jos saisi nopeasti käytettyä pois - niin pieni koko kun on kyseessä.
Lumenen Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmista (sävy: Scent of Garden/Tuoksutarha) ja alla olevasta Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectorista (sävy: 5) löytyy aiempi postaus täältä.
Clarins Colour Quench Lip Balm  (sävy: Pink Jaipur) on melko uusi tulokas (sain tämän ystävältäni <3) eikä ole testausta pidemmälle vielä päässyt.

 
Beautybay collection Lip Plumper on ollut minulla melko aktiivisessa käytössä aina aamuisin huulimeikkiä tehdessä, tästä tykkään ja kunhan tämä kuluu loppuun niin mietin kyllä tarkkaan hankinko toisen samanmoisen. :)
PurMinerals Galaxy Lip Gloss (sävy: Pink Iridescent) löytyy aiempaa postausta täältä, tämäkään ei mitenkään superaktiivisessa käytössä ole ollut. Itse en tuota valohommelia kyllä kovinkaan toimivaksi koe.. (Tämän postauksen tehtyäni huomasinkin, että tämä on mennyt piloille! Pohdin jo väriä, että onkohan tämä haalistunut kun muistelin hieman helakammaksi ja kun sitten tuotetta haistelin huulille kokeillessa niin haju kertoi ettei taitane enää käyttökelpoinen olla - eikä ollut avattuna kuin pari kuukautta :/ -> roskiin)
MAC Cremesheen Glass (sävyt: Fashion Scoop ja Loud&Lovely) näistä tuo vaaleampi sävy pääsi melkolailla heti aktiivikäyttöön eikä tuo tummempikaan mitenkään huulilta "hyppää" eli taatusti tulee molemmat käytettyä viimeiseen pisaraan asti - kiitokset vain bloggarikollegalle joka näistä raaski luopua <3

 
E.l.f. Glitter Gloss (sävy: Fuchsia Fireworks) on jäänyt varsin vähäiselle käytölle; tässä koen levittämisen hieman hankalaksi varsin pienellä siveltimellä - ja kyllähän tuo aika glitterpommi on :D
Makeup Revolution Amazing lipgloss (sävy: Raspberry) aivan ihanan sävyinen, mutta jotenkaan koostumus ei ole minun sydäntäni puolelleen voittanut.
Aubrey Natural Lips Sheer Tint (sävy: Blush Pearl) tämäkin on jäänyt odottelemaan käyttöönottoaan, on varsin nude huulilla.

Sitten jatketaan kynämallisten huulimeikkien kanssa; nämä ovat varsin kevyesti sävyä antavia:


Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm (sävy: Poppin' poppy) tämäkin kuuluu näiden varsin uusien tulokkaiden joukkoon (kiitokset vain Sannalle tästäkin <3) ja sävy ei tosiaankaan ole oranssi niinkuin puikko antaisi myöten (kts. kädelle tehty swatchaus alempana.)
E.l.f. Jumbo lip gloss stick (sävy: Flirty&Girly) tässä on melko paljon glitteriä mukana ja ehkä siitä syystä en niin hanakasti ole tähän työaamuina tarttunut!?


Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet -huulikiiltokynät ovat esiteltynä tarkemmin täällä. (Sävyt: 12 Summer Sky / Kesätaivas, 13 Blooming Meadow / Kukkaketo, 14 Fresh Morning / Aamun Raikkaus ja 16 Wild Raspberries / Villivadelma)  

Sitten siirrytään kynämäisessä muodossa olevissa tuotteissa niihin, jotka antavat enemmänkin sävyä:


Jing Ai Velvet Crayon (sävy: Pink A Boo) tämä tuli Lip Monthlyn mukana ja on kyllä melko aktiivisessa käytössä ollut. Kuluu aika kivasti huulilta pois ja sävy kestää vähintäänkin sen parisen tuntia jopa minunkin huulillani. Tuntuu todella miellyttävältä.
Lioele Lip Color Stick (sävyt: Candice ja Elly) myös nämä olivat hyvä valinta BeautynetKorean sivustolta vaikka Elly alkuun tuntuikin liian voimakkaan sävyiseltä.


Isadora Twist-up Gloss Stick (sävy: Knock-out Pink) tämän sävy ei tuossa swatchauksessa oikein kunnolla tule esille, ei ole ihan mikään seinäruusun sävy :D
Be a Bombshell Lip Crayon (sävy: Shameless) tämäkin tuli Lip Monthlyn mukana ja on ollut aika monena aamuna käytössä myöskin. Dermosil Diamond Lip Stick Pencil: tästä löytyy aiempi postaus täältä. Tosiaan on varsin pehmoinen (swatchaukseenkin huomaa, että aika reilusti tuli väriä vaikken edes kovaa painanut..) eikä ole ihan sieltä hoitavimmasta päästä; tämän kanssa huulet aika nopeasti alkavat tuntua kuivahkoilta (huom. minulla on siis superkuivat huulet ja sen vuoksi olenkin erinäisten huulipunien käyttöä pitkään arastellut..)
E.l.f. Lip Stain (sävy: Pink Petal) kun tätä aiemmin huulille kokeilin niin en kunnolla saanut sävyä, pitää kokeilla uudestaan, koska käteen jonkin aikaa "hinkkaamalla" tuntui että väriä ehkä alkaisi tullakin..

Taidan nyt kuitenkin jättää huulipunat + huultenrajaus kynät kolmanteen osaan - sen verran pituutta jo nyt tälle nimittäin tullut..

Jaksoitko urakoida postauksen loppuun saakka? ;)

2 kommenttia:

  1. Kynät on kyllä näppäriä, ei ihme, että sultakin löytyy noin monta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niihin kyllä käytössä tykästynyt huomattavasti enemmän kuin noihin perusmallisiin huulipuniin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Päiväkoti vs perhepäivähoito

Nyt kun neiti on hetken aikaa päivähoidossa ehtinyt olla niin ajattelin tähän liittyen kirjoitella teille hieman ajatuksiani. Alunperinhän ...

Luetuimmat