torstai 19. marraskuuta 2015

Benefit

Mikäli seuraat minua Instagramissa niin olet saattanut nähdä vilauksen Benefit-tuotteista, jotka sain itselleni tilattua Lookfantasticista. Miksi tämä oli niin ihana-upea-mahtava juttu? No koska Benefitin tuotteita ei enää kovinkaan helposti Suomeen saa - Lookfantasticissakin useamman tuotteen kohdalla luki teksti "UK Delivery Only", mutta koska sitä ei näissä kahdessa lukenut ja sisältökin vaikutti mielenkiintoiselta niin eikun tilaamaan:


Tilasin tosiaan kaksi lahjapakkausta :


Ensimmäinen pakkaus sisältää neljä huulituotetta.


Benebalm, Benetint, Posiebalm sekä Posietint.


Balmit antavat varsin hillitysti värisävyä huulille ja ovat kosteuttavan tuntuisia. Tint "kuivahtaa" huulille, joten itse ainakin tämän päälle jotain kosteuttavan tunteen antavaa haluan käyttää. Antaa enemmän sävyä myös kestävämmin huulille.


Tint levitetään huulille siveltimellä.


Toisen pakkauksen sisältö on pakattuna peltirasiaan.


Tästä löytyykin meikinpohjustajaa, poskipunaa, luomiväriä, ripsiväriä sekä uudemman kerran Benetint.


Dandelion/Rockateur 


Yllä swatchaukset noista kahdesta, näitä en ole vielä "kerennyt" testata kasvoille saakka.


Call My Buff / Nude Swings / Taupe It Off


Kuten kuvastakin näkyy niin nämä eivät mitään superpigmenttisiä ole. Jos pelkästään näillä meikin tekee (kuten tässä peräti jo kerkesin kokeilla..) niin lopputulos on varsin hailakka.

Benetint tosiaan tuli x2, mutta jotenkin mysteerisesti sain toisen katoamaan asuntooni :'( No onneksi se oli tuo tuplakappaleena tullut, joka teki katoamistempun eikä mikään muu noista!

Ainakin mascarasta ja primerista tulee tarkempaa juttua kun olen kerennyt niitä testailemaan. :)


Onko Benefit sinulle tuttu merkki? Ja häviääkö sinulta välillä mysteerisesti kosmetiikkaa asuntoosi? :D (yksi toinenkin huulikiilto on kadoksissa - ja se on vielä täysin korkkaamaton ja pahvipakkauksessaan!)

2 kommenttia:

  1. Benefit on ihana merkki ja kovasti ainakin mua ärsyttää sen vaikea saatavuus! Milloinkohan joku verkkokauppa keksisi alkaa toimittaan suomeenkin tätä ihanuutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kai on välillä helpomminkin Suomeen saanut, mutta melko lähiaikoinakin jostain kumman syystä tiukentunut!? :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat