lauantai 21. marraskuuta 2015

Urban Decay vs. Makeup Revolution

Kuten ehkä jotkut saattavatkin muistaa; innostuin kesällä tekemään kaksi melko suurta tilausta Makeup Revolutionille (*klik* ja *klik*) ja näiden lisäksi satuin tilaamaan vielä muutaman heidän tuotteensa Kosmetik4Less:ltä (*klik*). 

Jos joku ei ole vielä tietoinen niin Makeup Revolutionilta löytyy varsin paljon dupe-tuotteita kalliimmista merkeistä ja näin ollen toki myös Urban Decayn maailmanmaineessa olevista Naked-paleteista. Makeup Revolutinin tuotteita on monissa paikoin kehuttu; hinta-laatu -suhde on erittäin kohdallaan ja tässä itsekin olen samaa mieltä.

Mutta mennään nyt siihen postauksen varsinaiseen aiheeseen;
Satuin Makeup Revolutionilta tilailemaan kesällä Iconic 3 -paletin, jonka esikuvana on Urban Decayn Naked3 ja nyt sitten syksyllä halusin kuitenkin toki päästä sitä "aitoa ja alkuperäistä" kokeilemaan ja tilasin Naku Kolmosen itselleni niin vertailupostaushan näistä on toki tehtävä. :D Näitä toki löytyy googlettelemalla paljonkin, mutta ainahan jokaisella kirjoittajalla on omanlaisensa tyyli ja näkökanta ja toisaalta teissä lukijoissani saattaa olla niitäkin joille tämä on kokonaan upouusi juttu. Eli asiaan. Enpä nyt tietenkään kansista ottanut kuvia, mutta aloitetaan sitten sisuskuvasta:


Ylempänä Urban Decay ja alempana Makeup Revolution.
UD:n luomivärit ovat kapeampia ja hieman paksumpia verrattuna Makeup Revolutionin versioon; UD:n koen ehkä himpun verran helpommiksi tästä syystä käyttää vaikkei tuo toinenkaan mitenkään mahdoton käytössä ole. Sävyt näyttävät silmämääräisesti melko samanlaisilta, erot tulevat paremmin esille swatchauksissa:


Yläpuolella UD:n sävyt siinä järjestyksessä kuin ne paletissakin ovat.....ja alapuolella Makeup Revolution.


Kuten kuvista näkee niin Makeup Revolutionin luomivärit ovat paljon kimaltavampia ja ehkä täten myös hieman "karheamman" tuntuisia verrattuna UD:n luomiväreihin.


Molemmista löytyy hyvin pigmenttiä ja itselläni kumpikin on hyvin luomilla kestänyt - alla toki on UD:n loistava primer ;)

Panosta vai pihistä? Jaa-a. Se on jokaisen oma ratkaisu. Ehkä itse tekisin valinnan senkin perusteella kumpi miellyttää enemmän silmää; haluaako enemmän tuota kimallusta mitä Makeup Revolutionin paletissa on vai ehkä hieman paremmin arkeen sopivaa mitä UD:n paletista löytyy.

Itse aion ainakin näillä näkymin pitää molemmat. :) 


Kumman sinä näistä valitsisit? :D
2 kommenttia:

  1. Naku Kolmosen joka minulta löytyykin :) en pidä varistavista ja kimaltavista luomiväreistä joten siksi valinta on helppo :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat