torstai 26. marraskuuta 2015

Secret Key Angel Cushion

Nyt näitä cushion-meikkivoiteita on alkanut ilmaantua markkinoille moneltakin merkiltä niin pakkohan sitä itsekin oli päästä kokeilemaan mistä on kyse. Koska olen nyt tykästynyt aasialaiseenkin kosmetiikkaan ja, koska en ollut varma mitä tämän tyylisestä meikkivoiteesta tykkään = en kovin paljoa viitsinyt rahaa laittaa palamaan, hankin Secret Key -merkkisen meikkivoiteen BeautynetKorea -nimisestä verkkokaupasta. (Ajatuksenani oli tosiaan siis kokeilla ensin hiemn budjettiystävällisempää versiota ja mikäli tykästyn niin sitten voisin vaikka Lancomen samanmoiseen panostaa :D)


Sävyvalikoimaa oli peräti kahta erilaista; white angel ja dark angel, joten valinta oli toki varsin helppo. :D Aiemmin pari tilaamaani aasialaista BB-voidetta on tullut ilman sävyvalikoimaa ja sävyt ovat sopineet minulle, joten tämän vuoksi uskaltauduin myös tällä kertaa tilaamaan meikkivoiteen ilman sävyn testaamista missään etukäteen.. (Onneksi aasialaiset ovat yleensä ottaen aikalailla yhtä kalpeanaamoja kuin minäkin xD)


Tämän ostamani meikkivoiteen mukana tuli varsinaisen cushion-meikkivoiteen lisäksi myös refill eli kun meikkivoide alkaa tyynystä loppumaan, voi sitä tuosta tuubista lisätä.


Itselläni ei tosiaan ole vertailukohtaa muihin cushion-meikkivoiteisiin, mutta tuskin noissa tyynyissä mitään hirmuisen suuria eroja on..? Mukana tuossa tulee myös vippa, mutta sillä en itse kyllä mieluista lopputulosta saanut, joten vaihdoin varsin nopeasti meikkimunaan.


Sävy ei mitenkään superhyvin yllä olevasta kuvasta tule esille, mutta sävy tosiaan on minulle sopiva.

Miltä cushion-meikkivoide sitten vaikuttaa? Noh. En oikein tiedä mahdanko itse tuolle muodolle lämmetä - tosin voihan se olla, että vaatii pidemmänkin harjoittelujakson ennenkuin pääsen sisälle tuon loistavuudesta :D Ihan ok siis, ja tulen tuon varmastikin käyttämään loppuun, mutta näillä näkymin en ainakaan haikaile muiden cushion-meikkivoiteiden perään.


Oletko sinä jo kokeillut cushion-meikkivoiteita ja jos olet niin millaiset olivat käyttökokemukset?
2 kommenttia:

  1. Pakkaus on ainakin i-h-a-n-a! <3 Mun suosikki on ehdottomasti Lancômen Miracle Cushion johon olen ostanut jo täyttöpakkauksiakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdollisesti pakkauksellakin saattoi olla vaikutusta ostopäätöstä tehdessä :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat