perjantai 27. marraskuuta 2015

Uusia huulimeikkejä x5

Tiedetään, tiedetään. Huulimeikkejä olisi jo valmiiksi yhden ihmisen tarpeisiin aivan riittävästi, mutta kun nyt alan päästä pikkuhiljaa sisälle huulimeikkien maailman niin alan huomata kuinka helppoa lookkia on muuttaa ja piristää pelkästään vaihtamalla huulipunan toiseen - eli joka tilanteeseen pitää oma puna löytyä ;)


Kaksi ensimmäistä tulivatkin viimeisen Lookfantasticin boxin mukana eli Bellapierre Mineral Lipstick sävyssä Ruby sekä bareMinerals Marvelous Moxie Lipstick sävyssä Raise The Bar. Lisäksi itse olen hankkinut seuraavat kolme eli Oriflame The One Colour Unlimited -huulipuna sävyssä Violet Extreme, uma cosmetics Lipstyler Lipstick sävyssä Posh (tämä ostettu Kosmetik4Less-verkkokaupasta, tämän vuoksi linkki sinne menee..)  sekä Yves Rocher Radiant Lip Crayon sävyssä Rose sorbet.


Swatchauksessa sävyt samassa järjestyksessä kuin yllä on lueteltu. Kolme viimeisintä - ja jotka itse olen hankkinut - ovat ehkä lähinnä sitä omaa mukavuusaluettani. Bellapierren punainen on varsin sähäkkä, mutta kyllä ainakin kertaalleen kauppareissun ko.huulipuna huulilla olen saanut hoidettua - kuten myös bareMineralsin huulipunan kanssa.


..ja tiedän, että kaipailette niitä kasvokuvia meikeistä! Kova yritys on, katsotaan koska jonkun kuvan hyväksyisin blogiin asti näkyviin. :)


Mikä sävyistä olisi eniten sinun makuusi? :)4 kommenttia:

 1. Täällä kanssa koitin tänään ottaa meikkikuvaa mutta ei vaan ei onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja jos ulkopuolinen kuvia katsoisi niin varmasti julkaisukelpoista tavaraa löytyisi :D

   Poista
 2. Ihania sävyjä! Hankala valita suosikkia, kun kaikki näyttää hyviltä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ovat kyllä kieltämättä omalla tavallaan kauniita ja ihan kiva kun yllätysboxeissa tulee sävyjä, joihin ei muutoin tulisi tartuttua :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat