sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kosmetiikkajemmani: Huulet I

Aloitin kosmetiikkavarastojeni läpikäymisen täällä blogin puolella meikkivoiteista ja jatketaan nyt tätä postaussarjaa huulituotteilla. Päätin postaussarjaksi antaa nimeksi "kosmetiikkajemmani" ja vaihdoinkin tuonne aiempaankin postaukseen saman nimen niin jatkuvat sitten hieman loogisemmin. Huulituotteita en varmaankaan yhteen postaukseen saa laitettua - sen verran niitä on kuitenkin kertynyt.


Yhteiskuvasta toki unohtui muutama tuote, joten lisäkuvana niistä unohtuneista:


Ja tästäkin toki vielä yksi jäi uupumaan, mutta koska huomasin sen vasta kuvienkäsittelyn jälkeen en enää sen takia jaksanut uusiksi lähteä ottamaan - tästä unohtuneesta tuotteesta tarkemmin sit tuonnempana.

Aloitetaan nyt loogisesti ensinnäkin huultenkuorinnasta:


Huulten kuorintaan minulta löytyy kaksi tuotetta vaikka yksikin olisi jo enemmän kuin riittämiin.. Näistä molemmista löytyy postausta aiemmin E.l.f. Lip Exfoliator, joka on puikkumaisessa muodossa ja Lush Santa's Lip Scrub, joka on purkissa. Ehkä voin siis perustella molempien olemassa olon sillä, että ovat käytössä kuitenkin erilaisia!? :D

Siirrytään seuraavaksi hoitotuotteisiin:


Huulivoiteitakin minulta löytyy enemmän kuin tarpeeksi yhden ihmisen käyttöön :D
Hurraw x3 (joista löytyy aiempia postauksia täältä) - näistä kaikki kolme on avattuja ja käytössä, yksi kotona "työpöydällä", yksi työpaikalla ja yksi yöpöydällä.  Huomasinkin vasta tätä kirjoittaessa, että onhan tästäkin yksi Hurraw jäänyt uupumaan, kuvassa on: Pitta, Moon balm ja Vata. Lisäksi löytyy Sun Balm, joka näköjään jäi laukkuun kuvauksen hetkellä. Näistä siis kaikki avattuja ja tuo viimeinen löytyy käsilaukustani.
Sierra Bees x5, nämä kaikki odottavat vielä korkkaamistaan. (Honey, Mint Burst, Pomegranate, Tamanu&Tea Tree, Creme Brulee)
Crazy Rumors - avattu sen verran, että on kokeiltu kertaalleen, tämä lähtee siis seuraavaksi aktiivikäyttöön. (Pink Grapefruit Juice)
The Body Shop -huulivoi on ollut myös ahkerassa käytössä, tämä löytyy sohvan nurkalta. (Pink Grapefruit lip butter)
Carmex odottelee käyttöään Sierra Beesien kanssa.
Lysine+ Cold Sore Treatment on nimensä mukaisesti käytössä varsinkin silloin jos yhtään tuntuu, että huuliherpes saattaisi yrittää puhjeta.

Eli kyllä voitte tästä päätellä, että olen ehkä hieman addiktoitunut huulivoiteisiin, joka nurkalta löytyy jokin :D

Tässä postauksessa voisin esitellä vielä huulien hoitotuotteet, jotka antavat jonkinlaista sävyä huulille:


Nars Pure Sheer SPF15 Lip Treatment: Tätä olen kertaalleen tainnut testata, tämän voisin ehkä ottaa työpaikalle käyttöön.. (Greta)
Korres Mandarin Lip Butter Stick SPF15: Myös tämä ollut kertaalleen kokeilussa. (Pink)
 TonyMoly Petit Bunny Gloss Bar: Tämän ostaessani kuvittelin tämän antavan enemmänkin sävyä. (Juicy grape)
Devine Lip Shimmers: Myös näitä kuvittelin tilaushetkellä hieman erilaisiksi kuin mitä ovat (Bordeaux, Champagne)

Hieman väriantavat huulivoiteet eivät siis ehkä ole ihan sitä ominta minulle. Kotona ehkä mieluummin hölvään värittömiä ja töissä yleensä käytössä huulikiilto tms. + väritön huulivoide niihin hetkiin kun huulet tuntuvat karahtavan totaalisen kuiviksi. Pitäisi yrittää tsempata näiden käyttöä etteivät jää laatikkoon homehtumaan.

Jatketaan II-osassa sitten noiden huulimeikkien kanssa. :)

Löytyykö postauksesta sinulle tuttuja tuotteita?


*) sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Mulla on 5 käytössä parhaillaan ja muutama odottaa käyttöön pääsyä. Siis huulirasvoja... :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Vuoden 2018 Lookfantastic Beauty Boxit

Kurkkasimme aikaisemmin mitä viime vuoden Bette Boxit sisälsivät ja tänään olisi sitten vuorostaan aika kurkata Lookfantasticin puoleen. It...

Luetuimmat