maanantai 23. marraskuuta 2015

The JoulukalenteriT

Intagramia seuranneet ovat ehkä huomanneetkin joulukalenterihankintojani - joita nyt, hupsistakeikkaa, tulikin tehtyä muutamia :D


Ensinnäkin kiireesti hankin Sokokselta Baby Lips -joulukalenterin sekä teekalenteri, joista molemmat taitavatkin olla jo loppuunmyytyjä!? Pitkään, pitkään harkitsin Lookfantasticin kalenterin hankkimista, mutta siinä mietitytti ensinnäkin hinta (lähes 100€) sekä sisältö - itselleni kun tulee Lookfantasticin Beauty Box niin pohdin mahtaneeko sisältö olla kuinka pitkälti samaa kuin mitä jo kauneusboxin mukana olen saanut. Noh tämäkin kalenteri on jo loppuunmyyty, joten ei enää houkutuksia tämän suhteen tule :D Mielenkiinnolla kyllä blogeista seuraan mitä sisältönä on - josko sitten vaikka ensi vuonna sen hankkisi (jos en väärin katsonut niin ensi vuodenkin kalenteri olisi jo ennakkotilauksessa - miten olisi, vuotta etuajassa jo ennakoida!? xD Ehkä ei kuitenkaan tällä kertaa.. :D)


Seuraavaksi tulikin tietooni, että L'Occitanen joulukalenteria tulisikin ennakkotiedoista poiketen myös Suomeen myyntiin. Olin aivan varma etten sitä itselleni tule saamaan, koska valitettavasti ei ole täältä kaukaa mahdollisuus lähteä liikkeeseen ostamaan.. Maanantaina sitten kun nämä verkkokauppaan olivat tulleet niin kädet täristen hirveällä hopulla tilausta tekemään ja vola - kalenteri olisi tulossa minulle...

..kunnes sitten parin päivän päästä tilauksen tekemisestä ja maksusta tuli sähköpostia, että tuote olikin valitettavasti loppuunmyyty enkä kalenteria tulisi saamaan. Vaihtoehtoina oli rahojen palautus tai lahjakortti liikkeeseen. Itsehän laitoin aikamoisen itkuvirren vastauksena menemään (se kyseinen päivä sattui olemaan yksi pahimmista mitä nyt vähälle aikaa on ollut..) ja muutaman päivän odotuksen jälkeen sainkin tiedon, jossa ensinnäkin pahoiteltiin vastauksen viipymistä, mutta olivat selvitelleet ja saaneet pienen erän lisää kalentereita, joten minä saisin kuin saisinkin sen itselleni. Ette tiedäkään kuinka olin revetä riemusta ja tulikohan siinä peräti onnenkyyneleet tirauteltua.

Mutta itsehän kerkesin tuohon kalenterin peruuntumiseen reagoida siten, että laitoin suruissani toisen kalenterin tulemaan:


Eli Yves Rocherin joulukalenteri lähti tilaukseen (joka muutoin on Karkkipäivä -blogissa arvottavana ;)) - tästä tosin valitettavasti näyttäisi uupuvan luukku 5, laitoin tämän suhteen Yves Rocherille viestiä, toivotaan, että saisin luukun ajoissa itselleni!


Niin ja eihän tämä vieläkään tässä.. Vielä yksi kalenteri minulle on tulossa bloggarikollegalta - teimme muutaman bloggarin kanssa vaihtoringin missä on ideana siis tehdä toisillemme joulukalenterit. En ole aiemmin missään vastaavassa ollut mukana, mutta jos tilaisuuksia tulee vastaisuudessa niin tulee varmasti lähdettyä, oli mielenkiintoista nimittäin tuota kalenteria väsätä. :) 

Ennakkoilmoituksena voisin myös infota sen, että olen mukana kauneusbloggaajien joulukalenterissa. Tästä lisätietoa tulee myöhemmin enemmän, mutta kannattaa ihan ehdottomasti pysytellä mukana, kaikissa luukuissa on ihan superjuttuja tiedossa! :)

Joulukalenterien luukut taidan aina aamuisin Intagramissa kuvata - eli kannattaa loggautua siellä minun seuraajakseni (linkki löytyy tuolta oikeasta ylänurkasta), että näkee mitä luukuista ilmestyy, toki myös blogiin näistä kirjoittelen, mutta katsotaan millä tahdilla kerkeän postauksia tekemään.


Mikä näistä kalentereista vaikuttaa mielenkiintoisimmalta ja/tai sattuuko sinullakin olemaan joku näistä vai kenties joku muu? :)

12 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa nää kaikki kalenterit! Jos ois pystyny, oisin varmasti hommannu nää ittelleni. No, onneksi mulla on ees toi Essencen joulukalenteri. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat kyllä olla tyytyväinen et olet Essencen saanut sitä kun käsittääkseni oli vaikea käsiinsä saada? :) Sen sisältö itseäni myös kiinnostaa :)

      Poista
  2. Musta toi Yvesin kalenteri on ehdottomasti mielenkiintoisin. Seuraavana L`Occitane. Baby Lips vaikuttaa sisältönsä puolesta tylsimmältä, toki voihan siellä ehkä olla muutakin kuin niitä huulirasvoja? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ehkä kaikista eniten odotan sitä vielä tulossa olevaa bloggerikollegan kalenteria :D Saa jännittää miten posti noita kerkee toimittaa perille..

      Poista
  3. Itse tilasin essensen joulukalenteri ja joka vuotinen raaputuskalenterikin on pakko ostaa. Voitettiin siitä viime vuonna 50€ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohdin tässä, et pitäsköhän miehelle hankkia raaputuskalenteri et ois sillekin jotain kivaa joulun odotukseen :D

      Poista
  4. Kaksi samaa kalenteria löytyy ;D
    Sokoksen verkkokaupan haku on kyllä niin ärsyttävä, vaikka laittaisi sen myymälähaun, niin se ei näytä mitään (joskus taisi tulla, että ota yhteyttä lähimpään myymälään tmv.). En ole pitkään aikaan käynyt katsomassa, vieläkö sieltä mitä kalentereita löytyy.

    Yvesin sisältöä odottelen mielenkiinnolla, viime vuotisen sisältö meni vähän ohi tai sitten en muista. Itse jätin ostamatta, kun kaikki Yvesin tuotteet ei iske ja pelkään niitä kalenterissa olevan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin vähän käyttänyt YR:n tuotteita viime vuosina et ihan jo sinälläänkin mielenkiintoista, toivottavasti olisi mahdollisimman monipuolisesti valikoimasta kaikkea ympätty sekaan :)

      Poista
  5. Onneksi sait Loccitanen kalenterin, koska monella on ollut rahojen takaisin saamisessa ongelmia.
    Näissä kalentereissa riittääkin jännitettävää joulukuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, en ollut uskoa silmiäni kun näin sen sähköpostiviestin et kalenteri tuleekin minulle <3 Tosin rahojen palautuksen sijaan olisin varmaankin sen lahjakortin sitten valinnut - liekkö ne saaneet nopeammin sitten toimitettua halukkaille..?

      Intagramista kannattaa seurata - yritän keretä aina aamulla availla luukut ja räpsiä kuvat sisällöistä sinne ja sitten myöhemmin avaan niitä tarkemmin täällä blogin puolella. :)

      Poista
  6. Onpa sulla monta ihanaa kalenteria! Jännityksellä jään odottamaan, mitä luukuista paljastuu :) L'Occitanen kalenteri kiinnostaa itseäni eniten, mutta tuo teekalenterikin on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pikkasen" vaan innostuin :D Ja en tiedä olisiko tuota YR:n kalenteria tullut hankkineeksi jos olisin tilaushetkellä ollut tietoinen, että saankin L'Occitanen kalenterin - no onpahan jotain kivaa takuulla jokaiseen aamuun :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat