keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Lush - hierontaa ja kuorintaa :D

Jotkut saattavatkin muistaa, että Lushin II-tilauksessa tulleesta Lushious-pakkauksesta on vielä pari tuotetta käymättä läpi. En tietenkään huomannut näistä yksittäiskuvia ottaa näiden saapuessa (nämä eivät olleet yksityispakattuina vaan tosiaan pyörivät siellä Lushious-pakkauksen pakkausmateriaalin seassa :/), jotenka lainaan nyt Lush.fi -sivustolta kuvia tekstien lisäksi.

lähde: http://www.lush.fi/product/74/soft-coeur

Soft Coeur-hierontapala
Lainataanpa ensialkuun tosiaan tuolta sivuilta esittelyteksti ainesosaluettelon kera:
"Pehmeä, aistillinen, hunajaa ja kaakaota sisältävä pala sydämelliseen hierontaan. Sydän sisältää palan aitoa belgialaista suklaata. Sulata palaa lämpimissä käsissä vapauttaaksesi luonnolliset hierontaöljyt joissa on muunmuassa aitoa hunajaa ja kaakaota. Saat sensuellin ja hyvin herkullisen, joskin hieman tahmean hieronnan. (Suojaa lakanat vanhalla pyyhkeellä!)

Ainesosat:
reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), sheavoi (Butyrospermum parkii), hunaja (mel), kaakaojauhe (Theobroma cacao), hajuste (parfum), manteliöljy (Prunus dulcis), glyseroli (glycerine), makea villiappelsiiniöljy (Citrus aurantium dulcis), bergamottiöljy (Citrus aurantium bergamia), *limonene, *linalool, benzyl benzoate.
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet"

Hieman pohditutti ensialkuun tämän käyttö kun tuo kuvaus vaikutti, että puuha menee varsin sotkuiseksi :D Lisäksi mietin, että onkohan tämä ihan täysin kokoon kuivunut vai saako tästä mitään irti - onneksi molemmat pelot olivat aikalailla aiheettomia. Toki pinta oli hieman kuivahtanut jo jouduin jokusen tovin lämmittelemään tätä käsissä ennenkuin alkoi mitään irrota mutta kun tästä alkukankeudesta pääsi niin hyvin alkoi luistaa :D Tuoksu on ihana, mutta kylläkin aika voimakas eli ei hajuherkimmille ole välttämättä sopiva - onneksi minua tai miestäkään tämä ei häirinnyt. Sain siis miehen koekaniiniksi tätä testaamaan ja hieronta onnistui tällä vallan mainiosti. Lopuksi pyyhin selän pyyhkeellä - en nyt muista vaatiko tämä edes loppujen lopuksi erillistä suihkua vai riittikö vain ihon pyyhkäisy.. Vaikka siis olin epäileväinen tämän suhteen niin lopputulos oli onneksi kaikkea muuta - pitäisi rasia tälle hankkia ja kun tämä on kulutettu loppuun (parin hierontaöljyn lisäksi..) niin voisikin ottaa muitakin hierontapaloja kokeiluun. :)


lähde: http://www.lush.fi/product/78/buffy
 Buffy-vartalonkuorinta
Ja tähänkin samaan tyyliin alkuun tekstiä mistä on oikein kyse:
"Kuorii pakaroiden karhean ihon ja tekee pyrstösi silkkisen sileäksi. Jauhettu riisi, jauhetut mantelit ja jauhetut adukipavut pitävät selluliitin kurissa ja ihosi heleänä, mukavana ja pehmeänä. 

Ainesosat:
reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), sheavoi (Butyrospermum parkii), jauhettu riisi (Oryza sativa), jauhetut mantelit (Prunus dulcis), jauhetut adukipavut (Phaseolus angularis), hajuste (parfum), laventeliöljy (Lavandula augustifolia), sitruunaöljy (Citrus limonum), *citral, *limonene, *linalool.
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet"

Verrattuna aiemmin näytekoossa tulleeseen Sandstoneen tämä on huomattavasti "rasvaisempi" ja aluksi olinkin vähän etten tästä niin välitä - mutta! Kuten esittelytekstissäkin mainitaan niin tämä on aivan loistava pakaroiden iholle! Varmasti muillakin (varsinkin istumatyötä tekevillä..) tuo takamuksen iho on kovilla ja ehkäpä jopa hieman röpelöisenkin oloinen; tätä käyttämällä huomasin selkeän eron jo yhden kerran jälkeen! Aivan loistava tuote ja taidan tämän pitää jatkossakin kaapissani "pyrstöäni" varten ;)  


Oletko sinä kokeillut Lushin hierontapaloja ja kuorintoja? Minkälaiset on kokemukset, onko löytynyt ehdotonta suosikkia? :)

6 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Vuoden 2018 Lookfantastic Beauty Boxit

Kurkkasimme aikaisemmin mitä viime vuoden Bette Boxit sisälsivät ja tänään olisi sitten vuorostaan aika kurkata Lookfantasticin puoleen. It...

Luetuimmat