maanantai 10. toukokuuta 2021

Työt alkoivat

Oma työttömyysaikani jäi tosiaan 4kk mittaiseksi ja aloittelin aivan uudella alalla työt toukokuun alussa. Voin nyt sen verran paljastaa, että hyppäsin tosiaan hoitoalalta (työterveyshuollosta) vakuutusalan puolelle eli todellakin aivan kaikki on uutta.


Itselleni jäi nykyisestä työnantajasta erittäin positiivinen mielikuva jo työhaastatteluiden perusteella. Niihin oli selkeästi panostettu minkä lisäksi koin haastattelutilanteet rennoiksi vaikka verkkoyhteyden välityksellä ne pidettiinkin. Tämä mielikuva työnantajasta on ensimmäisen viikon perusteella ehkä jopa vain entisestään parantunut. Täällä todellakin panostetaan perehdytykseen (meillä perehdytystä on viikkoja ennen kuin lähdemme itse varsinaiseen työhön!) minkä lisäksi muutenkin on ymmärretty, että työntekijöiden jaksaminen on ydinasia yrityksen menestyksen kannalta.


Työssäni olen vasta todella alkutaipaleella ja saanut oikeastaan pienet maistiaiset siitä mitä työ todellisuudessa tulee olemaan, mutta ainakin tässä vaiheessa fiilikset ovat erittäin positiiviset. Enkä kyllä usko, että ne tästä huonompaan suuntaan lähtevät muuttumaankaan.

Milloin sinä olet viimeksi vaihtanut työpaikkaa?

10 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä uudessa työssä <3

  VastaaPoista
 2. Onnea ja menestystä uuteen työhön! :) Mukavaa vaihtelua varmasti. Itse jättäydyin viime vuonna pois esimiespaikalta ja lähdin opiskelemaan alaa, joka on täysin minun juttuni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä tuntuu ihan täydeltä napakympiltä tämä alanvaihto :)

   Poista
 3. Onnea uuteen työhön! Ihana kun voi luottaa perehdytykseen :)
  www.sangynalla.fi

  VastaaPoista
 4. Perehdytys on kyllä todella tärkeää olipa työ mikä tahansa (ja vaikka sen alan jo osaisikin, mutta kaikki tekee kaiken aina eri tavalla). Itselläni on niitä kokemuksia, kun sanotaan, että "teepäs tämä ja tuo", ja siihen se jää, kun ns. vastaava lähtee muihin tehtäviin.

  Miulta loppui viime viikon perjantaina työt Kontissa ja nyt maanantaina aloitin siellä kukkakaupassa. Olen saanut jo useamman kimpun tehdä ihan myyntiinkin! :D Kassatyö on itselleni se vaikein, mutta kun ei ole kyse isosta hypermarketista, niin siitä jää pienessä kaupassa jo monta asiaa pois, joita ei tarvitse tehdä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat