keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Luonnonkosmetiikkapäivät

Yhteistyössä House of Organicin kanssa.
Kuvassa näkyvät tuotteet saatu yhteistyön tiimoilta.


Olisi jälleen aika vinkata teille upeista * House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivistä mahtavine tarjouksineen. Päivät starttaavat tänään ja jatkuvat sunnuntaihin 16.5.2021 saakka. Tänä aikana sivuilta löytyy paljon huikeita päiväkohtaisia tarjouksia ja tuttuun tapaan pystyt hyödyntämään kätevästi kaikki haluamasi tarjoukset ja yhdistämään tilaukset nippuun koodilla YHDISTÄ. Tilausten toimitukset aloitellaan maanantaina 17.5. alkaen.


Luonnonkosmetiikkapäivien kuvaston löydät * täältä ja tämän päivän tarjoukset löytyvät * tämän linkin takaa. Tässä muutamia omia nostojani tarjouksista:
YOU&OIL -tuotteet ovat todella mielenkiintoisia ja aiemmin testaamani Botoksöljy löytyy nyt myös tarjousten joukosta! Voisin myös sanoa menettäneeni aika täydellisesti sydämeni BYBIn tuotteilla ja tarjouksien joukosta voit bongata mm. aiemmin testailemani kofeiinipitoisen päivävoiteen. Lisäksi vinkkaisin ehdottomasti kokeilemaan * hiusturbaania varsinkin mikäli se ei sinulle tuttu tuote ole. Itse olen jo useamman vuoden luottanut näihin enkä kyllä enää mistään hinnasta luopuisi!

Kuvassa näkyvistä tuotteista varmasti ainakin osa pääsee tarkempaan esittelyyn aikanaan blogin puolelle, muutkin vilahtelevat varmasti enemmän tai vähemmän Instagramissa. Joten laita minut siellä seurantaan viimeistään nyt!

Jaa tähän omat parhaat vinkkisi Luonnonkosmetiikkapäiviltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat