torstai 20. toukokuuta 2021

Lorac

saatu ilmaistuote

Itse rakastan tunnetusti varsinkin värikkäitä silmämeikkejä, mutta kyllähän niillä maanläheisilläkin sävyillä saa upeita meikkejä aikaan - varsinkin jos luomiväreissä on mattaisuuden lisäksi myös säihkettä mukana. Sain ilokseni mahdollisuuden testailla Suomeen rantautuneen, kauneusgurujen rakastaman Loracin upeaa luomiväripalettia.


Pro Palette Solei (ovh n. 53,90€)
sisältää 18 runsaspigmenttistä sävyä melko maanläheisissä sävyissä. Mukana on niin säihkyä kuin mattaisiakin sävyjä. Luomiväreissä on pigmenttiä vaikka muille jakaa ja sädehtivät sävyt eivät pöllyä niitä levitettäessä. Täytyy sanoa, että rakastuin tähän palettiin ensikosketuksella.




Paletilla saa helposti luotua meikin niin arkeen kuin juhlaankin. Aivan kokemattomalle meikkaajalle saattaa pigmenttisyys olla jopa hieman pelottavan voimakasta, mutta toisaalta se on erittäin helposti häivytettävissä. Alkuun kannattaa vaikka kokeilla paletista vaaleampia sävyjä.

Alla olevaan kuvaan olen sswatchannut muutamia sävyjä puhtaalle iholle. Täytyy nyt tunnustaa etten edes muista mitkä sävyt paletista swatchaukseen valitsin..


Instagramin puolelta voit käydä kurkkaamassa meikkikuvan ja kannattaa viimeistään nyt ottaa minut siellä seurantaan, koska sinne tulee ehdottomasti enemmän kuvia meikeistä kuten elämästäni muutoinkin.

Onko Lorac sinulle entuudestaan tuttu?

8 kommenttia:

  1. Olis kyllä sävyiltään täydellinen paletti mulle! Harmi vain, että olen meikkien osto kiellossa hetken aikaa kun niitä tulee niin vähän käytettyä suhteessa niiden määrään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen nyt jonkin aikaa pyrkinyt olemaan ostamatta lisää kosmetiikkaa paitsi niissä tapauksissa kun vastaavaa tuotetta ei loppumisen jälkeen ole löytynyt kaapista :D

      Poista
  2. Tämä oli mulle ihan uusi tuttavuus. Todella kauniit sävyt :)

    VastaaPoista
  3. En olekaan koskaan kuullut kyseisestä merkistä, toisaalta on niin hintava palettikin että jäisi ostamatta...

    Mäkin haluan mahdollisuuden testailla meikkejä :D❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Kauniit sävyt kyllä. Aivan tuntematon mulle.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat