tiistai 11. toukokuuta 2021

Terveellistä (vai ei?)Otin taas pitkän tauon jälkeen meille Netflixin käyttöön ja törmäsin siellä heti alkuun erittäin mielenkiintoiseen dokumenttisarjaan. Terveellistä (vai ei?) -dokumenttisarja pureutuu erilaisiin terveystrendeihin ja pohtii ovatko ne lupaustensa mukaisia vai pelkkää huijausta - pahimmillaan kenties hengenvaarallista. Dokumentissa käsitellään esim. aromaterapiaa ja aromaterapeuttisia öljyjä (tästä voisin mainita sen, että osa sarjassa olevista käyttää öljyjä sisäisesti mikä on itselleni käsittämätöntä ja ehdoton ei) sekä vesipaastoa. Dokumenttisarjassa on mukana kummankin puolen näkemys kustakin asiasta eli tavallaan jokaiselle jää itselleen tehtäväksi päätös onko kunkin asian kannalla vai vastaan - ehkä kuitenkin hieman enemmän ainakin itselläni korostuu sarjaa katsoessa eri trendien kielteiset puolet. Erittäin hyvä muistutus siitä ettei pitäisi sokeasti luottaa mainospuheisiin ja yrittää selvittää todellisuus eri kanavien kautta. Sekä muistaa myös se, että monet luonnollisetkin asiat ovat liian suurina määrinä myrkyllisiä näinhän myös veden kanssa on.

Oletko sinä katsonut kyseistä dokumenttisarjaa? Millaisia ajatuksia se on herättänyt? Onko suositella jotain muita hyviä dokumentteja Netflixin (tai muiden suoratoistopalveluiden) valikoimista?

6 kommenttia:

 1. En ole katsonut tätä dokkaria ihan siitä syystä, että arvaan mitä se pitää sisällään ja alkaa ärsyttämään :D

  VastaaPoista
 2. Täyttivätkö tuotteet lupaukset terveyden edistämisestä?

  Itse en tuota ohjelmaa ole katsonut mutta usein niissä käy niin etten sitten sen ohjelman katsottua saisi syödä mitään :D Kaikki on jotenkin vaarallista tai epäterveellistä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei ehkä noihin asioihin aina annettu niin selkeitä vastauksia vaan jätettiin hieman myös katsojan oman pohdinnan varaan :)

   Poista
 3. Tästä dokumenttisarjasta en ole kuullutkaan. Viimeisin Netflixistä katsomani dokkari oli 3 vaimoa ja yksi mies. Sarjassa seurattiin fundalistimormonien elämää vuoden ajan.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat