maanantai 17. toukokuuta 2021

Refresh

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kuivashampoo on ehdottomasti huonojen hiuspäivien pelastus. Itse olen enemmän käyttänyt suihkutettavia malleja, mutta ainakin kertaalleen käytössä on ollut myös käsien kautta hiuksiin levitettää kuivashampoota. Luonnonkosmetiikan puolelta en muista aikaisemmin kuivashampoota lainkaan kokeilleeni, joten tätä lähdin testailemaan erittäin suurella mielenkiinnolla.


* Luonkos Refresh kuivashampoo (ovh 39,90€/50g) 
soveltuu kaiken värisille ja tyyppisille hiuksille. Lupaa antaa hiuksille volyymia, poistaa rasvaisuutta ja samalla hoitaa päänahkaa. Sisältää luonnollisia ja laadukkaita suomalaisia raaka-aineita kuten nokkosta, savea, ohraa, kauraa ja koivua. Tuoksuttomuutensa vuoksi soveltuu käyttöön myös tuoksuherkille.

En ole hetkeen käyttänyt käsin hiuksiin levitettävää kuivashampoota, joten pieni hetki meni ennen kuin oppi tähän annostelumuotoon. Tuote poisti mielestäni hiuksista hyvin rasvaisuuden tunteen, otsahiukset ovat ehkä itselläni useimmiten se murheenkryyni, lisäksi antoi hiuksiin mukavasti myös tuuheutta. Vinkkinä, että annostelussa kannattaa olla aluksi nuuka ja lisäillä vähän kerrassaan lisää. Itse toki ensimmäisellä kerralla otin tuotetta käsiini aivan liian paljon. Eli tuote on myös riittoisaa.


Tuote jää varmasti itselläni jatkossakin käyttöön eli kokonaisuudessaan koin tämän erittäin toimivana ja ainahan siitä suomalaisuudesta on pakko iso plussa merkki perään antaa.

Oletko sinä kokeillut luonnonkosmetiikan kuivashampoota?

8 kommenttia:

 1. En oo koskaan käyttänyt kuivashampoota, toisaalta ei oo ollu tarvekkaan. Kiva tietää että tälläsiäkin on olemassa jos joskus sattuis tarviimaan!

  VastaaPoista
 2. En ole vielä kokeillut mitään kuivashampoota. Tarvitsen aina sen pesun. retkeillessä riittää ihan vesikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla varsinkin otsatukka joskus näyttää siltä, että on pakko hieman sipaista kuivashampoota ennen kuin lähtee liikenteeseen :D

   Poista
 3. Mä olen kuivashampoiden suurkuluttaja, mutta käytän lähinnä vain suihkutettavia versioita. Olen kuullut Luonkosin tuotteista tosi hyvää ja alkoi kyllä kiinnostamaan tämä jauheversiokin :)

  VastaaPoista
 4. Tämäpä oli hyvä vinkki kuivashampooksi! Täytyypä kokeilla.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat