perjantai 7. toukokuuta 2021

City CC

Julkaistu alun perin 6.2.2020
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Olen jo tovi jos toinenkin sitten kuullut kovasti hehkutettavan * Mádaran City CC-voidetta (ovh 31,20€), mutta vasta nyt pääsin itse kokeilemaan asti.


Nimestäkin voi päätellä, että tämä on kehitetty erityisesti kaupunkiolosuhteisiin. Lupaa suojata ilmansaasteilta sekä tasoittaa ihon sävyn virheitä ja epätasaisuuksia. Sisältää luonnollisen aurinkosuojan SPF15. Voi levittää iholle joko suoraan tai käyttää kosteusvoiteen päällä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Light-sävy on vaalealle iholle loistava, peittävyydeltään sitä mitä CC-voiteet yleensäkin - ja mistä itse juurikin pidän eli lupauksensa mukaisesti tasoittaa ihon sävyä ja virheitä, mutta jättää luonnollisen lopputuloksen. Itse olen tykännyt käyttää tätä meikkivoiteen tapaan kosteusvoiteen päälle, varsinkin kesällä saattaisi itsellänikin mennä sellaisenaan.


Tuote, jota ei missään nimessä ole turhaan kehuttu. Kevättä ja kesää kohti mentäessä tulee olemaan itselläni varmasti entistä aktiivisemmassa käytössä.

P.s. Jos * Mádaran tuotteet kiinnostavat niin kannattaa ehdottomasti klikata itsensä uutiskirjeen tilaajaksi; uutena juttuna heillä on nimittäin erityistarjoukset juurikin uutiskirjeen tilaajille - niitä ei kannata missata!


Muistatko sinä käyttää kasvojen iholle aurinkosuojaa näin keväisinkin?

10 kommenttia:

 1. Tää on kyllä yksi parhaista CC-voiteiden kategoriassa :) Mäkin olen tätä hehkuttanut blogissa pari vuotta sitten (http://www.beauty-highlights.fi/2018/06/uusi-kilpailija-luonnonkosmetiikan.html).

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Kiva löytää kevättä vasten tuote joka korjaa mutta on kevyt.

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan kuullutkaan koko tuotteesta. Hyvä seurata mitä kosmetiikkamaailmassa tapahtuu :)

  VastaaPoista
 4. Ihan vieras tuote minulle. Käytän tosi vähän kosmetiikkaa, mutta joskus aina on tarvetta peittää jotain näppyjä! Voisin mahdollisesti kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Tämä on tuttu tuote ja loistavaksi todettu! Käytän aina jo keväällä aurinkosuojia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aika monissa meikkituotteissakin on vähintään kevyt aurinkosuoja mukana :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat